реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради, член виконавчого комітету міськради Анатолій Бондаренко не задоволений роботою виконкому. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку».


– Якщо виконком і далі так працюватиме, як він працює зараз, то я першим ставитиму питання про його розпуск. Я не бачу поки злагодженої роботи, – констатував Анатолій Бондаренко.

Він запевнив, що разом зі своїм колегою, депутатом облради від «Батьківщини» Станіславом Овчаренком не голосує з принципових питань.

– Зокрема, це стосується «зґвалтування» членів виконкому Ткаченком Юрієм Олеговичем. Треба говорити чесно: збудував там добудову біля святої святих – пам’ятника Василю Симоненку. А тепер його треба узаконити… Але ж це загальнонаціональна святиня. Навіщо там кафе (очевидно, мається на увазі літня тераса ресторану «Боттічеллі» у центрі міста, – ред.)? Якщо ти вже такий меценат, то зроби там музей Симоненка!

Натомість депутат міської ради Микола Булатецький зазначив, що пильнує за роботою виконавчого комітету.

– Я уважно слідкую за роботою виконкому, зокрема і за роботою Анатолія Васильовича. Хоча по партійній лінії він же в мене наче начальник… Але я «втіхаря» слідкую з ним. Знаю, що з ним вели серйозні переговори щодо цього кафе, але він відмовився. Значить, має свою позицію, – оцінив роботу однопартійця Булатецький.

Також Микола Іванович зазначив, що поки що з сьогоднішнім виконавчим комітетом йому працювати зручніше, ніж з тим, що був за часів керівництва містом Сергієм Одаричем.

– Я спокійно можу приходити до Білоусова і казати, що він має робити. Наприклад, тільки почав піднімати питання по пляжах – вони вже почали щось робити, – наголосив Микола Іванович. – Якщо говорити по-людськи, то мені Білоусов ближче, ніж Одарич, як людина. Хоча він і був постійно моїм опонентом…

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня заступник в о. міського голови Черкас Павло Карась запевнив «Прочерк», що робота виконкому стала більш злагодженою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100