52-річна слониха Ліла любить гуляти містом. У цьому сьогодні переконували «Прочерк» представники будапештського цирку «Europa», які вже тиждень задля реклами катають тварину містом на вантажівці.

– Не розумію, чому черкащани так негативно відреагували на прогулянку Ліли. Такий хід ми використовуємо в кожному місті. Але там люди позитивно ставилися до цього, – зауважила працівниця цирку «Europa», яка відмовилась назвати своє ім'я та прізвище.

Жінка запевняє, що слонисі немає де гуляти на території цирку, тож такі прогулянки – їй у радість.

– Ми й сьогодні збираємося із слонихою на чергову прогулянку містом, – наостанок додала працівниця цирку.

Нагадаємо, нещодавно черкаський інтернет-простір вибухнув новиною про те, що представники цирку «Europa» використовують «живу рекламу» – возять містом слона. Черкащанам стало дуже шкода тварину, яку возили містом прив'язаною до вантажівки.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 интересно 15.08.2013 19:37
Жалко животное, в жару стоит целый день на солнце, хоть бы полежать разрешили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 стецько 14.08.2013 21:21
по улицам слона водили как видно на показ известно что слоны в известности у нас. В провинциальном городе слон - целое событие )))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дід Трохим 14.08.2013 18:06
Працівниця цирку Європа може не дуже розуміє, шо в нас не зовсім Європа. Гіпотетично: з’являється зграя бродячих собак, починають кидатись на те диво або просто здіймають лемент, Ліла ломиться в люди і маємо трохи кисілю на тротуарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100