Протягом трьох місяців депутат Черкаської міської ради Валерій Воротник так і не отримав відповіді від Президента України Віктора Януковича щодо його пропозиції звільнити голову Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайла Бродського із займаної посади за неетичну поведінку. Про це вчора повідомив колегам під час сесії сам Воротник.

Він запропонував депутатам ще раз проголосувати за своє звернення. У підсумку запит депутата підтримало 35 народних обранців, тож його повторно відправлять до Президента.

Як уже повідомляв «Прочерк», у звернення Воротника йдеться про те, що у соцмережі «Фейсбук» Михайло Бродський нагрубив депутатові Володимирові Мамализі, порушивши Закон України «Про державну службу», а саме ст. 5 розділу І, яка регламентує «Етику поведінки державного службовця».

Нагадаємо, що голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, соратник міського голови Черкас у відставці Михайло Бродський на пост депутата Володимира Мамалиги у «Фейсбуці» написав фразу «Пи--р. глаз будет на ж....».

Таку реакцію у Бродського викликали висловлювання депутата щодо «тенденційного, непрофесійного та совкового матеріалу» місцевого телеканалу «ВІККА».

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 незнайка 19.10.2013 09:49
Ну очень хочется Воротнику подольше пополучать зарплату радныка! Парень уже УСВИДОМЫЛ разницу между повременной и сдельной оплатой труда Время то идет жизнь продолжается надежды на Мамалыговское снижение тарифов призрачны по счетам за потребленные коммунальные услуги в Черкассах платить нужно Уезжать в негазифицирован ное село на Чигиринщину в красных штаниках без Черкасского шефа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Вареник 19.10.2013 09:21
Та Моні по-барабану вся ваша возня... Ложив він на вас і на Воротника!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Виктор 19.10.2013 05:31
Цитую Сергій з Кривалівки:
Ну, тепер Моні вже точно "кадухес оф ін тухес"!....

Чем бы депутаты не тешились....Полгорода без отопления,а они свои разборки устраивают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Право 18.10.2013 23:45
Президент может и не будет этим заниматься, но если бы... !!!! Такое д....о как Бродский всплывет в другом месте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Сергій з Кривалівки 18.10.2013 19:35
Ну, тепер Моні вже точно "кадухес оф ін тухес"!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100