реклама

реклама

Учорашній концерт на Соборній площі за участі гуртів «ЧАЙФ» і «СКАЙ» таки не обійшовся без агітації за Митний союз. Про це «Прочерку» повідомив черкащанин, екс-керуючий справами МВК Микола Кудрявцев.

Користувачі форумів кепкують з гурту «СКАЙ» через їхню участь у концерті, що підтримує Медведчук

Користувачі форумів кепкують з гурту «СКАЙ» через їхню участь у концерті, що підтримує Медведчук


За його словами, після виступу гурту «СКАЙ» ведучий російською мовою почав розповідати про те, що «Україна та Росія –це сім’я», тож слід «бути разом». Опісля організатори ввімкнули агітаційний ролик.

– Це був ролик російською мовою з поганенькою озвучкою. Там протиставляється відеоряд: проросійські символи з позитивним текстом і негативний відеоряд з негативним текстом, де показують усі «жахи» західного світу, наприклад демонстрації. Завершилося усе тим, що «ми ж всі брати, а з Заходу до нас приходила лише загроза, війни і все погане». Ось це основний меседж, – розповів «Прочерку» Микола Сергійович.

Він зазначив, що гурт «ЧАЙФ» любить ще зі студентських років, утім через наявність агітації передумав чекати виступу улюбленого гурту.

– Я б не витримав, якби Шахрін (лідер гурту «ЧАЙФ», – ред.) теж агітував, бо для мене це музикант, якого я слухаю вже багато років. Він для мене б став «заляпаним». Мені було б дуже неприємно. Тому я пішов додому, ввімкнув «ЧАЙФ», послухав і отримав задоволення, – зазначив Микола Кудрявцев. – Молоді концерт явно сподобався. Думаю, те, що було між виступами, їх не хвилювало. Може, до речі, це й правильно.

Відмітили наявність агітації й користувачі черкаського форуму. Втім більшість з них все одно радіє зірковим гостям і радить не зважати на агітацію.

«Відмінний концерт! «ЧАЙФ» – просто чудово, «Брати Карамазови» дуже приємно здивували музикою. Промивання мізків звичайно було, але ж не лише до поганого закликали! Так, мотив відродження Союзу явно звучав, але ж були заклики до відродження загальнолюдських цінностей. А втім, ну його, це політичне підґрунтя. Головне, що концерт вдався на славу», – написав на форумі wash.

Нагадаємо, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя заявив учора, що його гурт не братиме участь у концерті в Черкасах через дотичність до його організації «Українського вибору» Віктора Медведчука. Натомість лідери російських та українських рок-гуртів Володимир Шахрін («ЧАЙФ») та Олег Кривошея («Брати Карамазови») на прес-конференції у Черкасах заявили, що не причетні до тих чи тих політичних сил і що їхній концерт не є політичним.

Як відомо, вчорашній концерт відбувся у зв’язку з проведенням святкових урочистостей з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 70-річчя початку визволення України від нацистських загарбників.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #10 Оксана Мацюцька 25.10.2013 13:01
Концерт був хороший. Молодь відпочивала, підспівувала. НІХТО не звертав уваги ні на яку агітацію - її просто не чули. Тим більше, що основна маса глядачів зібралась тоді, коли весь офіціоз з промовами і агітаційними роликами закінчився. Музиканти можуть відмовлятись від виступів, мотивуючи це своєю принциповою позицією. Інші можуть виступати, абсолютно не звертаючи уваги на слабкі потуги організаторів "просунути свої ідеї в маси". Молодь завжди приходить ЛИШЕ НА КОНЦЕРТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 укр 25.10.2013 10:32
"Тому я пішов додому, ввімкнув «ЧАЙФ», послухав і отримав задоволення, – зазначив Микола Кудрявцев",следовательно, на концерте не был,но лично все видел и слышал.Вот такие брехуны-"керивники" и довели эту несчастную державу до ручки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Микола Кудрявцев 24.10.2013 21:46
"А втім ну його, те політичне підгрунтя" - мабуть, правильна позиція. Поки не треба визначатися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Санитар 24.10.2013 21:45
Были на концерте и получили массу удовольствия. А говорили о освобождении нашей страны от фашистов и о том что всем Союзом мы добились этой Победы. А всяким св***товским внукам полицаев плохо от этого. Только все стали забывать о том что в каждой семье кто то погиб на этой войне. А те кто против воевал сейчас на площади в Киеве с фашистскими медальками марширует.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Лекарь 24.10.2013 17:10
Не присутствовав, скажите музыка сильно играла? Обычно о этом узнавал от пана Мамалыги который оперативно и гневно выступал по этому поводу на страницах инета. При открытии губернатором и бывшим мером "Любавы", ему прямо кишки выворачивало от громкой музыки. Пириживаю как он сичас? Наверное таки музыка была тихонькая, что молчит наш страдалец за народ :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Фанат 24.10.2013 16:30
Кудрєвцев лише в єдиному правий, що молодь прийшла і послухала гарну музику, розслабилась і отримала задоволення. А стосовно іншого... щось таке несе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 незнайка 24.10.2013 16:24
Главное-молодежи концерт понравился Политикансвующи м нужно было увидеть много молодежи-увидели Пусть и другие политиканы не про сараи 200-летние рассказывают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 Ros 24.10.2013 16:08
Ну вот нахера ты такое делаешь? Автор, ты был на концерте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Фугас 24.10.2013 16:04
Я вот не пойму, неужели люди не видят очевидного - через лет 10 - 15 с Россией будет то же, что СССР в 91-м? И с кем потом дело иметь? С Якутией, Бурятией, Татарстаном? И сколько башлять за транзит через остальные страны? Який Мытный союз? Глаза откройте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Микола Д..... 24.10.2013 16:01
Сьогодні буде співати і грати на гармошці золотніыський парубок Боря Эвмена...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100