реклама

реклама

Підвищення кваліфікації державних службовців на базі Німецького аграрного центру, що на Маньківщині, Посол Німеччини назвав перспективним напрямком розвитку співробітництва

Підвищення кваліфікації державних службовців на базі Німецького аграрного центру, що на Маньківщині, Посол Німеччини назвав перспективним напрямком розвитку співробітництва

Будівництво тваринницьких комплексів, підприємств переробної галузі, розвиток інфраструктури, відновлення роботи черкаського аеропорту та створення потужного логістичного центру, – такі перспективні і цікаві для обох сторін інвестиційні проекти відзначив на зустрічі з Надзвичайним і Повноваженим Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні доктором Гансом-Юргеном Гаймзьотом голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Під час зустрічі між губернатором та Послом Німеччини, яка відбулася 13 квітня, були обговорені можливості співробітництва у економічній, культурній та гуманітарній сферах, а також розглянуті питання підтримки та змінення вже існуючих зв'язків. Сергій Тулуб зазначив, що Німеччина була і залишається одним із основних торговельно-економічних партнерів Черкащини.

У свою чергу, доктор Ганс-Юрген Гаймзьот відзначив, що Німеччина є другим за обсягом інвестором в Україні, підприємствами якої створено найбільшу кількість робочих місць для місцевого населення. Крім того, він запевнив, що усі пропозиції регіону, які були представлені під час зустрічі, заслуговують на увагу.

Серед перспективних напрямків розвитку співробітництва Надзвичайний і Повноважений Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні відзначив підвищення кваліфікації державних службовців, що працюють у сільськогосподарському секторі, на базі Німецького аграрного центру в Україні у селі Поташ Маньківського району, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Kotovsky 14.04.2011 08:48
Щось ця "пресс"-служба не повідомляє про те, чого насправді приїздив той посол! Вони вірно зазначили, що Німеччина є одним з найбільших інвесторів в Україну. А самий "показовий" прииклад співпраці нової влади з Європейським інвестором - це відносини з "Фрезеніусом". Догралися... Черняку велике за це спасибі (окреме).
А все інше, то вже наслідки цієї "співпраці".
Згадайте лише тих, хто нещодавно "навідувався" до Черкащини: венгри, китайці, араби... І що? Відлякати інвестора дуже легко, а от повернути довіру - ой як складно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 карамелька 14.04.2011 08:48
Цитую Василий Щедрый:
Земелька, земалька интересует немецких бюргеров...
Мотивировать правильно надо, мотивироать...


ОЧЕНЬ ТОЛЕРАНТНО! :-?

На месте немцев я бы после истории с "Фрезениусом" ни копейки не вложила в Черкассы или такие штрафы в договоре прописала, чтоб не повадно было на попятную идти. А то и деньги вкладывайте и прибыль не получайте. Слишком по-украински, хитрож..о, хотят наши чиновники инвестиции привлекать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Василий Щедрый 14.04.2011 07:47
Земелька, земалька интересует немецких бюргеров, ну и на крайняк девки деревенские. А Он им люфтваффе, люфтваффе. Для дозаправки на Москву?
Опоздали на 66-70лет.
Предложите им чернорзем, из куч возле горилчаной компании, грузить в грузовые тяжелые самолеты наверняка согласятся аеропорт реаниимировать.
Мотивировать правильно надо, мотивироать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100