реклама

реклама

Цього року ресурси Уряду будуть сконцентровані лише на тих аеропортах, які розташовані в містах, що прийматимуть Євро-2012. Тож черкаський аеропорт до ключових об’єктів не входить. Про це, перебуваючи 12 березня з робочою поїздкою  на Черкащині, повідомив перший заступник міністра фінансів України Анатолій Мярковський.

Однак Анатолій Мярковський зазначив, що в цілому сьогодні потрібно думати про розвиток повітряного сполучення. Він зазначив, що в державі є концепція, яка визначає, у будівництві яких об’єктів інфраструктури аеропортів має брати участь держава, а у яких – приватний бізнес.

Перший заступник міністра фінансів України також зазначив, що кожен аеропорт повинен мати проект або концепцію розвитку.

У свою чергу, як повідомив присутній на зустрічі заступник голови Черкаської облдержадміністрації Євген Влізло, в області прийнята концепція розвитку аеропорту, підготовлені техніко-економічні дані.

- Влада ставить собі за пріоритет розвиток черкаського аеропорту, щоб він здійснював пасажирські та вантажні перевезення. 11 березня у нас була зустріч з делегацією Китайської національної корпорації із зарубіжного економічного співробітництва «GENERTEC». Ми їм надали проект розвитку аеропорту і вони підтвердили, що братимуть у ньому участь. Буквально через тиждень до нас приїдуть інженери від цієї корпорації, – повідомив Євген Влізло.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 гонта 14.03.2011 12:59
Черкаський аеропорт, так само як і створення Черкаської області - це мертвонародженн і ідеї, які могли з"явитись лише в *** комуністичних головах. Їх послідовники зазнають того ж краху, що і їх попередники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100