реклама

реклама

Щойно 35 депутатів Черкаської міської ради відправили у відставку в. о. міського голови Віктора Білоусова.


Голосування відбувалося у відкритому режимі. Троє депутатів під час голосування утрималися. Водночас легітимність голосування залишається спірним, оскільки згідно із законом голосування про дострокове припинення повноважень має відбуватися у таємному, а не відкритому режимі.

Після оголошення результатів голосування черкащани почали аплодувати і вигукувати радісні гасла.


Нагадаємо, що перед цим депутати голосували за відставку Білоусова в таємному режимі, втім за таке рішення проголосував лише 21 народний обранець.

Крім того, депутати також проголосували за звернення до Верховної Ради щодо розпуску Черкаської міської ради та призначення дострокових виборів в. о. міського голови та міської ради.

Також депутати Черкаської міської ради відправили у відставку виконавчий комітет.

реклама

Коментарі  

 
0 #32 ЛеБурже 06.03.2014 14:04
Цитую Шпак:
Да, это наша громада, а вы, ЛеБурже, в .... :P

погодите еще чуток на очередном майдане встретимся ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #31 Петро 23.02.2014 10:31
Білоусов повинен залишитися на посаді до обрання нового складу ради і нового міського голови
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #30 Мефодій 22.02.2014 18:45
он улетел но обещал вернуться))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #29 1 22.02.2014 12:40
Люди, з тверезою головою! Ви що справді вважаєте, що ті молоді люди, які "танцювали" на стільцях МВК і демонструвавали розв"язність, свої фізичні переваги і силу Вас захистять? Ніколи, а тільки покалічать! Ніколи анархія до доброго, ні в одній країні, не приводила! Боротьба із системою- одне, а глупа руйнація- зовсім інше, просто деякі містечкові політики цим скористались, аби утвердитись і на кінець дорватись до корита!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #28 Вікторія 22.02.2014 08:11
На сессии горсовета, когда отправляли в отставку Белоусова, присутствовал прокурор города Черкассы Маслюк. Причина отставки В.Белоусова нарушение присяги и нарушение права граждан на мирные протесты и права мирную на защиту своих прав.
А не этот же прокурор города Маслюк в августе 2013 года заставлял и.о. мэра Черкасс Белоусова подать заявление в административны й суд и запретить мирное пикетирование прокуратуры черкасской области и горсовета? Может давайте опубликуйте документ этот документ с личной подписью прокурора города А.Маслюка. Может и его нужно гнать поганой метлой из нашего города назад в Конотоп
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #27 Сеня Рудик 22.02.2014 02:12
Головний злочин проти громади міста був вчинений в квітні минулого року - неправомірне зняття з посади ЗАКОННО ОБРАНОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ. Я не говорю ОДАРИЧА, бо особа мера тут має вторинне значення. Білоусов абсолютно нікчемна особа не уповноважений міською громадою і є тупо ретранслятором команд Тулуба.Склад депутатів МР залишає бажати кращого. Тому як би не переставляли некомлектні фігури на цій шахівниці, результату належного чекати не слід. Єдине що можна до чергових виборів зробити - створити громадську ревізійну комісію, щоб запобігти розкраданню бюджетних коштів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #26 123 21.02.2014 23:23
Якщо ми хочемо правової держави то хто дав право невеликій кількості людей шляхом залякування заставити депутатів переголососуват и! Хоча більшість із нас прекрасно розуміє,що це було зазделегідь зрежисовано і організовано. Невже чесніший і справедливішим є Ліходькін, Бондаренко і Ко.Ми живемо в невеликому місті і прекрасно знаємо про їх "досягнення". Просто після будь-якої бурі появляється піна, і ми повинні про це пам"ятати. А, депутатам варто мати свою думку і її триматись, а не бути Флюгером.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #25 Наглый 21.02.2014 22:03
Люди! Очнитесь! Вы оглашаете списки так званной НАРОДНОЙ РАДЫ, в списке есть товарищ Кудактин которого внесли в список "нег...ев" и раздавали листовки с его фото и данными вчера на Майдане за сотрудничевство с Партией регионов в горсовете, но он есть в НАРОДНОЙ РАДЕ. Туда же входит Вовкодав который яро защищала мера-коммуниста Билоусова сегодня на сессии горсовета ..... АУ! Какая НАРОДНАЯ РАДА??? ВЫ как стадо мучите и кричите, а Вас просто используют оппозиционеры. Будьте умнее и мудрее! Или вам на помнить слова заядливого оппозиционера всей Украины ЯЦЕНЮКА - "Кулю в лоб, так кулю в лоб"???!! Только сотни простых жителей Украины погибли, а он до сих пор без кули! Я не нахожу слов какой народ глупый! Ведитесь, потом поплачите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #24 Вікторія 21.02.2014 20:24
Ребята, вы не депутаты, а ....! Вы "отправили" Белоусова в отставку как? Со второй попытки и путем голосования поднятыми руками? Есть же видео! А это доказательство в суде о нелегитимности подобного решения!!!!
Вы и...ты! Даже проголосовать процесуально грамотно не можете!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #23 позор черкащанам 21.02.2014 20:04
Почему кучка людей решает за жителей города?! ?! Позор! Это вам ганьба!! Нашли нормального человеаа, который стал ворошить кубельце одаричей, радуцких, набокиных а вы как стадо ведетесь?! Не он и не рада и не виконком стреляли в людей, не они отдавали приказы! Почему ода не стали треаожить, не пошли под стены сбу, мвс, прокуратуру, управление беркута?! А потому что пиар и политика, желание дорваться снова к власти пока в стране горе!!! Не для того ребята наши гибли на майдане, чтобы местечковая и киевская б...да снова вернулась к распилу бюджета!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100