реклама

реклама

Постраждалу під час штурму Черкаської облдержадміністрацїі 23 січня Ольгу Галушко виписали з Черкаської обласної лікарні 24 лютого. Про це повідомив заступник головного лікаря з хірургії Володимир Удуденко, пише «Дзвін».

– Вона стабільна, у свідомості, в нормальному стані. Спілкується, працює на комп’ютері. Виписана з рекомендаціями з’явитися через три місяці для операції з пластики зводу черепа, – сказав Удуденко.

Як розповіла мама Ольги Наталія Миколаївна, дівчина зараз перебуває на батьківщині, на Сумщині.

– Готуємося до операції: Олі будуть ставити пластину, в неї нема четвертої частини черепа. Оля вдома, їй багато дзвонять небайдужих людей, бажають швидкого одужання, – каже пані Наталія. – Дочка в нормальному стані після операцій і лікування, але нервова, частина обличчя паралізоване. Про події того вечора, коли отримала травму, пам’ятає тільки частину: пам’ятає, де була, але що і як з нею сталося – вже ні.

Нагадаємо, що в ніч штурму ОДА 23 січня Ольга Галушко отримала черепно-мозкову травму через те, що їй на голову кинули з вікна четвертого поверху вазон.

Керівництво області запевняло, що дівчину лікують безкоштовно. Однак згодом стало відомо, що гроші на лікування закликають надсилати на рахунок братів, яких у Ольги немає, та батька, без якого дівчина росла 20 років. Черкаські опозиціонери ж просили нардепа Миколу Томенка сприяти лікуванню дівчини в Литві та Німеччині.

Крім того, кілька днів після штурму ОДА 23 січня наполегливо ширилася інформація про те, що Ольга загинула.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Михайло 27.02.2014 20:40
Томенко ......, виріши питання лікування в Німеччині! Чи ти на губера претендуєш?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 sagal 27.02.2014 17:56
...просили нардепа Миколу Томенка сприяти...ну и ... посприяв? а того хто кидав вазон знайшли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100