реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради з фракції «Батьківщина» Микола Добровольський у «Фейсбуці» пояснив переговори «батьківщинівців» з екс-регіоналами.

На переконання депутата, перемовини слід проводити з усіма групами та фракціями, і це «не є чимось таким, що може здивувати».

«Звичайно запису розмов не вів, оскільки вважав, що це мають бути перемовини не для чийогось бажання когось обливати брудом, а для вирішення питань по суті. Те, що подала «Кропива», є вибірковою подачею та викривленням самих перемовин», – зазначив Добровольський.

Також у «Фейсбуці» він написав про те, «що не подано в аудіозаписі»: своє бачення роботи в міській раді:

«1. Працювати всім чесно. Забути про хабарі та схеми відкатів.

2. Переглянути бюджет розвитку та ПСЕР. Внести суттєві зміни до бюджету задля забезпечення насамперед потреб громадян міста та ліквідації безглуздих витрат грошей на непотрібні проекти або на ті проекти, що не на часі.

3. Період, що залишився до проведення виборів на місцевому рівні попрацювати з максимальною ефективністю для громади міста.

4. Провести дії, які покладені законодавчо на органи місцевого самоврядування щодо проведення чесних і прозорих виборів всіх рівнів.

5. Щодо збереження посад колишніми представниками ПР та їхніх друзів, що були при владі, та займають і на зараз певні посади як в органах виконавчої влади міста та області. Всі вони, їхні структурні підрозділи мають бути перевірені незалежним авторитетним аудитом. Якщо результатами цих перевірок будуть виявлені схеми відмивання бюджетних коштів чи інші зловживання, всі такі факти мають бути вже потім розслідувані правоохоронними органами та прокуратурою міста», – йдеться у дописі Добровольського.

Саме це, за словами депутата, й було «вилучено з запису».

«Можливо, саме по з цієї причини моя присутність на цій зустрічі майже не подана. Не подані тут також ключові вислови присутніх депутатів ПР, що виступили відкрито за підтримку моєї кандидатури та аргументацію своєї позиції (незважаючи на такий перебіг подій, напевне, було б некоректно мені про це писати, та називати їхні прізвища)», – зазначив Добровольський.

Водночас він не заперечує, що екс-регіонали торгуються за посади.

«За посади торгуються депутати з ПР – це так. Але у зв’язку з тим, що у них це не виходить з кандидатурою поданою від Народної ради м. Черкаси, вони шукають інші варіанти, інші кандидатури, задля одного – збереження свого «бізнесу» (а саме робота з бюджетом для них очевидно стала бізнесом)», – зазначив «батьківщинівець».

Також під час зустрічі, за словами Добровольського, присутні депутати від колишньої ПР просили дочекатися призначення губернатора та отримати від нього гарантії своєї безпеки.

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Нестор Іванович 05.03.2014 18:48
Гарна морда при паскудній грі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 гробарь 05.03.2014 17:13
А рубашечку-то рыгши Тилиженко надел. Не стыдно тулубовскую приспешницу рекламировать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Фотограф 05.03.2014 14:51
Не осуждайте их. Они с марта прошлого года уже не БЮТ и Партия Регионов, они уже одна политическая сила "хо..ы-хапуги"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Loki 05.03.2014 14:27
Панятно, как вседа - "головне залишилось поза кадром!" ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Скептик 05.03.2014 14:24
Вот так и вижу, как честно глядя друг другу в глаза, Коверский, дискант, Вишиваный, Донцов, Дядченко и прочие наперебой рассказывают о планах честно поработаь на благо территориальной громады! Ой, Сысоеву забыла! Господин Добровольский, это даже не смешно! И это точно круче,чем когда слили Жужу с ее планом раскрутки образа "украиночки"! Это - провал!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #5 Микола Добровольський 05.03.2014 14:02
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002350837554
Це те, що я написав, так би мовити першоджерело. Маєте бажання читайте. Дякую всім не байдужим. Всім.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Патріот 05.03.2014 13:52
Немає віри партійцям з Батьківщини, політичні трупи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 стабилизец 05.03.2014 13:39
Еще бы просветил, нафига ему эта геморройная посада. Земельку уже отхватил, бызнес придется переписать на родственника, соблюдать трудовую дисциплину ... Неужто дела так плохи, что на зарплату позарился ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 zina 05.03.2014 13:24
Про яку "чесність" ви говорите? Ви взагалі знаєте, що це таке????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 zina 05.03.2014 13:23
Мабуть, пане Миколо, "воно" не вилучене було, а просто про це навіть і мови не йшло у ваших примітивних балачках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100