реклама

реклама

 Новопризначений голова Шполянської райради Іван Скорик відізвав свою заяву про складання повноважень. Про це «Прочерку» повідомив депутат райради з фракції «Батьківщина», який представився Валерієм Христенком.


На фото - Іван Скорик

На фото - Іван Скорик

– Іван Скорик відізвав заяву, яка була дана під тиском громадськості. Порушено кримінальне провадження. Депутати написали заяву в прокуратуру. Зараз Іван Скорик на лікарняному. Йому погрожували. Прокуратура займається тими, хто погрожував, – зазначив депутат.

Нагадаємо, що вчора Іван Скорик інформував наше видання, що навіть готовий залучати правоохоронців, щоб потрапити у свій робочий кабінет. Він запевняв, що вважає своє призначення законним. А вже сьогодні зранку представники народної ради Шполи таки змусили голову райради Івана Скорика написати заяву про складання повноважень.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #21 Іван 26.03.2014 17:01
Пірогов і Доценко використали Коваля, Комара, Слюсара. Прибрали Скорика, а народну раду об...али і підвели під кримінал. СЛАВА КЛОУНАМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 grom 26.03.2014 15:06
Цитую Депутат рай ради:
ганьба скорику і його кукловодам

Що ж це за депутат районної ради, що підтримує захоплення влади такими методами ??? Якщо 20 на одного то ви герої???стидоба!!Хто вас вповноважив представляти інтереси людей району???Привикли брати все на горло!!Дайте людині спокійно працювати, а потом будете робити висновки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Гласність 26.03.2014 10:54
З урахуванням того, що у всіх засобах масової інформації кричать про "Єдину України" керівники народної ради демонструють її вочевидь, але жодний не написав що там відбулося, чи достойні ці люди предстваляти думку громади, їх принципи і що вони добиваються? Так, у понеділок група осіб з "Народної ради" вірвалася у приміщення Шполянської районної ради, молодики заломали руки Скорику І.І. наципили (раніше заготовлену) табличку "БРЕХУН" і погрожуючи не тільки життю голови райради, а і його дітям і внукам, вимагали написання заяви про звільнення.
То яка громада уповноважила Комаря з Кишіньком заломувати руки людині, а це та громада яка не боїться закону. Адже кандидат на посаду голови адміністрації С.Л.Коваль не поніс покарання за вбивство людини в катеринопільськ ому районі і цей факт вдало приховується його прибічниками. Адже вони в той день і прокурору Шполянського району погрожувади.
Пока ця "Бригада не буде за гратами спокою в районі не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 Коля Лазiк 25.03.2014 19:29
Гоп гоп а я танцюю.гоп гоп а я спiваю.а шо это за клон у миня появився?ганьба ганьба ганьба :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #17 Справедливiсть 25.03.2014 17:59
А хiба в понедiлок когось побили?Кажуть в Шполi що Скорик хотiв бобити когось з депутатiв та не дали присутнi в залi.От человечiще,не встиг прийти до влади,а вже людей б'е.ГАНЬБА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Справедливість 25.03.2014 17:21
Скорик нормальна людина, і де докази що він продався???
Це так, аби щось ляпати, а не вийшовши до людей він кримінала не порушив, особливо з урахуванням скільки людей було, про що говорили, а саме головне що його ніхто не слухав би, тоді для чого йому виходить??
Доказом цього є дії які відбулися в райраді в понеділок вранці, коли "Сашки Білі" "владу" показали, а точніше анархію.
Дайте людині працювати, а потім робіть висновки!!!!!!! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #15 Пiрогов 25.03.2014 16:28
Коля ти Коля чи ти не Коля?Позич грошей Коля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 Коля Лазiк 25.03.2014 16:13
Виходить що Скорик проплатив грошi за свою посаду всiм хто голосував за нього,вiрнiше Лазаренко проплатив,а Народнiй Радi нi,тому шо там за пропозицiю взяти грошi можуть морду набить так як вирiшують вiдкрито i колегiально,вiч е цьому пiдтверження де кожен може сказати свою точку зору i внести пропозицiю...Скорик хай краще скаже чому вiн не прийшов до людей на площу разом iз своiм хазяiном Лазаренком ,....... людей ........??Звикли пiдкилимщеною займатись от думають що й цього разу пронесе...Але не пронесе,народ все бачить i все знае!Скорик зрадив те за що вмирали на Майданi!Ганьба зрадниковi Скорику!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #13 Коля Лазiк 25.03.2014 15:33
А черв'ячки чудовi,та рiзнокольоровi, я покладу iх в ротик i тихо ням-ням-ням... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 шполянин 25.03.2014 13:03
Пірогов дійсно тривалий час працював під Тулубом і пішов з посади на іншу керівну посаду. Працював директором державної установи на протязі року, отже заслуги перед регіоналами якісь в нього таки були. І чія б корова мичала а "псіхіатрова" мовчала.
Л.Страшна, друга кандидатура на посаду голови, не може працювати на цій посаді, жодного відношення до майдану не має, при цьому судиться з державою за 24 тис грн., чесно вкрадених грошей, яка все життя з людей знущалась.
Скорик І. людина з великим знаком питання, але серед інших найбільш підходить на цю посаду, оскільки все життя в опозиції. Нехай попрацює, а потім подивимось, а так виганяти його бо не проплатив комусь з "народної ради" це не діло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100