Сьогодні на сесії Черкаської міськради, яка так і не відбулася, депутати мали б зменшити суму коштів, виділену на вибори. Про це в коментарі журналістам розповіла директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган.

– На сьогодні коштів було – 1 мільйон 219 тисяч. У ЦВК скоригувала і на 508 тисяч зменшили призначення. Нам слід було прийняти на сесії відповідні зміни, щоб не порушувалося бюджетне законодавство, щоб виборча комісія не брала більше коштів. Чому зменшили суму? Бо агітація проводиться за рахунок кандидатів, які ідуть на вибори, а не за рахунок коштів держбюджету. Крім того, ми мали б розподілити додаткові субвенції з обласного бюджету на соціально економічний розвиток тощо, – зазначила Наталія Джуган.

У зриві сесії, на думку чиновниці, зацікавлені насамперед політики, які самі йдуть на вибори.

– І в мене, як керівника місцевого фінансового органу, що відповідає за життєдіяльність міста, наповнення бюджету, використання коштів бюджету, є глибоке переконання, що це неправильно, коли зривається сесія легітимного на сьогодні органу! Це політичні забаганки, – сказала Наталія Джуган.

Детальніше дивіться ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #7 Джуган 23.05.2014 08:21
Один з хлопців , лідер правого сектору,як він себе презентував після мого повідомлення пожалкував,чому про важливість питань щодо уточнення бюджету повідомтли так пізно...Напевно,не безнадійний.А інших-Рибченка та Жуковську напевно не цікавить нічого окрім виборів. Доречі в проекті рішення збільшення видатків на забезпечення призову,як вважаєте це важливо в умовах сьогодення? СУмно,сумно,аж за край.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 незнайка 22.05.2014 16:08
п Наташа Сходите на субботник
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 дувш 22.05.2014 15:51
варавар і в африці варвар а прапцювати ти будеш в бюджетній сфері
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 трембіта 22.05.2014 15:25
Перша на вихід. а стадніка під суд, за скупку голосів. вже в сбу хтось дає покази.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 varvar 22.05.2014 15:20
недовго ще тобі керувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Гриша 22.05.2014 14:32
Сьгодні зірвали сесію одні політики, завтра інші,коли буде працювати закон? (питання до прокуратури)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Марта 22.05.2014 13:34
Лігітимний,поня тно,ще скажи живий.Пісня про лігітимність та живість ваших органів набридла.Чим ,яким органом ви рахували коли виділяли кошти,а що з виборів лишиться,ЦВК поверне після отчьоту новій Раді,громада прослідкує.Стара і лігітимна може на Ростов валізи пакувати,там купа лігітимних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100