реклама

реклама

«Нинішній керівник МВС на Полтавщині ще три місяці тому був справним керівником карателів Януковича на Черкащині. Громадськість вимагає його негайного звільнення, але віз і нині там», – написав у «Фейсбуці» куратор Черкащини від «Свободи» Юрій Сиротюк.


При цьому, очільник Черкаського обласного осередку партії «ВО «Свобода» Юрій Ботнар через соцмережу звернувся до громадськості з проханням терміново надавати йому світлини та відео з Іваном Корсуном (колишнім заступником начальника УМВС в Черкаській області Дернового і теперішнім головним міліціонером Полтавщини).

Фото потрібні ті, де «він керує тулуб'югендом чи беркутівцями під час протистояння з громадою», – уточнив Ботнар.

«Надсилайте світлини і посилання на відео в приватні повідомлення», – зазначив «свободівець» у «Фейсбуці».

Нагадаємо, що колишній заступник начальника УМВС України в Черкаській області – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Іван Корсун у березні очолив Управління МВС України в Полтавській області.

Іван Корсун упродовж минулого року відзначився, коментуючи конфліктні ситуації під час мітингу 22 березня в Черкасах. Тоді молодики перешкоджали депутатам проходити на сесію. Одному із них – Олександру Сінгаєвському – навіть зламали пальця.

Іван Корсун тоді запевняв журналістів, що молодиків не бачив, а лише «людей похилого віку», та й ті, на його думку, були прихильниками якоїсь політичної сили.

Тоді ж Івану Григоровичу порвали форму і він запевнив, що повісив її в себе в кабінеті на згадку.

Раніше Іван Корсун запевняв, що, перебуваючи на посаді заступника начальника УМВС у Черкаській області, «не підчинявся режиму Сергія Тулуба», голови Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Є ЩЕ ПОРОХ! 05.07.2014 01:38
Ще фото:
http://progolovne.ck.ua/archives/27932
То так Ботнар хотів їх знайти! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Є ЩЕ ПОРОХ! 05.07.2014 01:36
Ось тут є фото:
http://www.ord-ua.org/2014/03/04/polkovnik-yakij-u-cherkasah-lamav-paltsi-deputatam-i-krishuvav-titushok-ocholiv-poltavsku-militsiyu/?lpage=1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 АТО 04.07.2014 17:09
Як "діяч" зі стажем, Ботнар мав би знати телефони черкаських ЗМі і прізвища фотокорів і відеооператорів - у них і є такі світлини й відео. а оскільки Ботнар тільки імітує бурхливу діяльність, не покидаючи при цьому сторінку у "Фейсбуці", то й результат буде такий як завжди :-x Знайшрв сиротюк, на кого понадіятися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Давайте уже думать 04.07.2014 17:00
Какая громадскисть??? шайка гопников, это представители нас? да ну вас ......... люди, ну их пора уже остановить. скоро будут всем рассказывать, как правильно и что делать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 адекватный 04.07.2014 16:06
Корсун порядна людина, а це шобло начолі з .............сопляком треба для початку відправити в село гній чистити, якщо не отямляться то на Хутори ваплянки шити, там від них для дерожави користі більше буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 незнайка 04.07.2014 11:02
Тогда еще писталетик у милицанера стибрили и дивчине голову проломили Нашли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100