Представник Черкаської обласної організації Комітету виборців України Алла Юрковська просить черкащан, які стали свідками використання в місті феєрверків (особливо після 22-ї години вечора), писати про ці факти в групі «Місто на Че» соціальної мережі «Фейсбук».


У повідомленні пані Алла просить зазначати час, місце і свідків використання феєрверків. За можливості – додавати фото- чи відеодокази.

«31 липня 2014 року Черкаська міська рада ухвалила рішення про заборону використання піротехнічних виробів у м. Черкаси. Це було зроблено, зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в антитерористичній операції черкащанами й українцями. Ми закликаємо всіх небайдужих допомогти поширити цю інформацію та притягнути осіб, які порушують правопорядок до відповідальності. Ми просимо повідомляти про випадки використання феєрверків (особливо після 22 години вечора), свідками якого ви стали. Ми заручилися підтримкою ряду депутатів Черкаської міської ради, які реагуватимуть на повідомлення і направлятимуть депутатські запити до муніципальної інспекції з метою притягнення винних осіб до відповідальності», – пише в групі «Місто на Че» Алла Юрковська.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100