реклама

реклама

Деякі мешканці Черкас засудили поведінку громадян, які у новорічну ніч запускали салюти, феєрверки та стріляли петардами.

salute_2645971_960_720_650x410

«Центр міста, феєрверки бахкали 48 хвилин рівно, я засікав. І в це в час, коли в країні війна та в час, коли в людей, за їх же словами, немає грошей…» – дивується молодіжний і кадровий референт черкаського осередку Національного корпусу Іван Хижняк.

«Кожен хто палив феєрверки, знайте, за виявлену неповагу до наших військових, я дам вам ляща, або мовчіть в тряпочку про ваші дії, або знайдіть сміливості і скажіть мені це в обличчя», – обурюється він.

Більш емоційно та навіть з лайливими словами звернувся до черкащан «кіборг», боєць 95 аеромобільної бригади Василь Шкут, який порівняв «стрілянину» в місті зі справжньою стріляниною в Авдіївці у 2015 році.

«Майте совість!» – звернувся Шкут до співвітчизників.

«Мабуть, не варто нагадувати про те, як хлопці-атовці "реагують" на згадані речі (свято чи не свято). Кому цікаво, як саме вони реагують та що відчувають в момент тих святкових салютів, готовий з радістю розповісти й донести (як і будь-хто з моїх товаришів та побратимів) в приватному порядку. Досвід попередніх новорічних святкувань показав, що поваги та розуміння до атовців, ветеранів україно-московської війни у громади Черкас НЕМАЄ. Це доведений факт. Отари любителів хлопавок та китайського пороху біснуються напівтверезі (це в кращому випадку) в середмісті, гуртуючись в вертепах любителів хлопавок. То ж, ДО УВАГИ "феєрверкерів", в разі чого не дивуйтеся та не просіть пояснень, коли якогось пєтардіста притягнуть до відповіді небайдужі чоловіки. Але поки мало кого це тривожить, на жаль. Правда ж?!» – пише АТОвець, громадський активіст Олександр Носенко.

Нагадаємо, що раніше, напередодні Нового року заклик не купувати дітям та заборонити їм використовувати петарди і феєрверки на новорічні свята поширив у соцмережах настоятель Смілянської парафії Різдва Святого Іоана Хрестителя УАПЦ, військовий капелан та активний волонтер отець Михайло Шевчук.

«Шановні батьки, велике прохання НЕ КУПЛЯЙТЕ дітям пітарди. Вибухи від цих "забавок" приводять до дискомфорту наших воїнів, котрі пройшли пекло війни. Ці кошти можна використати на корисніші моменти життя», - написав Шевчук.

реклама

Коментарі  

 
+5 #8 Prof 03.01.2018 16:59
Новий рік, 8 Березня і 1 Травня це справжні свята. І не захисникам бариг нам вказувати як нам їх святкувати. Заради чого ця війна? Щоб нами правив такий же злочинець і барига Порошенко, як і в Росії Путін?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Пенсіонер 03.01.2018 10:07
Давайте подивимось на це питання з трохи іншого боку.
Цитую пана Хижняка: "феєрверки бахкали 48 хвилин рівно, я засікав....я дам вам ляща..." Так треба було не засікати час й писати обурливі пости в Інтернеті, а вийти й зробити зауваження тим "артилеристам-петардистам"! На словах всі герої, а як поставити на місце хамів - то більшість одразу в кущі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Гена 03.01.2018 07:40
Милиция пусть посадит кто в статье угрожает жителям за салюты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #5 007 02.01.2018 19:34
Не хватало, щоб нам іще вказували незрозумілі "активісти" як святкувати Новий рік і інші свята.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 федор принципиальный 02.01.2018 19:32
Бондаренко и радуцкий,перест аньте грызтся,займите сь проблемами города или вызовите друг друга на дуэль и перестреляйтесь ,Соборная площадь на 10.00 утра 1-ого января хуже конюшни была.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 Tailmon 02.01.2018 17:41
тоже мне герои, ходить бандой, отлавливать студентиков с петардами :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Сергей 02.01.2018 16:11
Это надо обращаться к патриоту Ботнару
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 депутат 02.01.2018 16:08
З пенсії, чи з мінімальної зарплати ніхто не купляв салюти, а купляли ті які мають значні доходи і в той же час не були і не будуть в АТО, ну а цим вони показали свою повагу до АТОвців, висновки робіть самі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100