реклама

реклама

Щоб вибороти право господарювати на своїй землі, фермер з Драбова мало не спалив себе під вікнами влади

Щоб вибороти право господарювати на своїй землі, фермер з Драбова мало не спалив себе під вікнами влади

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб зустрівся 30 травня з драбівським фермером Олександром Бірюком не у його господарстві в селі Митлашівка, як це було обіцяно, а… у кабінеті голови Драбівської райдержадміністрації. Про це «Прочерку» повідомив сам Олександр Бірюк.

Нагадаємо, що 27 травня Олександр Бірюк готовий був спалити себе під стінами райдержадміністрації. За його словами, райдержадміністрація вирішила віддати землю в одному з сіл району іншому орендарю виключно через близькість останнього до місцевої організації Партії регіонів, оскільки він є депутатом обласної ради від цієї політичної сили.

– З головою райдержадміністрації Володимиром Бутом, з заступником губернатора Василем Корнієнком та іншими чиновниками зустрічався ще у суботу, та до кінця врегулювати конфлікт не вдалося. У понеділок зранку мені телефонував голова РДА і просив говорити на зустрічі з губернатором, що проблема вирішена. Я відмовився, – розповів «Прочерку» Олександр Бірюк. – Я так зрозумів, що Сергій Тулуб розраховував, що зустрінеться зі мною і я йому скажу, що конфлікт вичерпаний, що скажу спасибі владі. А так не вийшло…

Нині конфлікт з драбівським фермером все ще не урегульований до кінця.

Детальніше про ситуацію читайте згодом на «Прочерку» у розділі «Пряма мова».

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Семен 07.07.2011 19:16
В одній із місцевих газет була описана дана ситуація. Із Бута зробили такого святошу, що якби його не знав, то й повірив, що він таке невинне ягнятко.
Аж противно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 SENSOR 01.06.2011 11:51
ВСЕ ЦЕ КАЖЕ ПРО "ПОРЯДНІСТЬ" РЕГІОНАЛІВ... ОСЬ ТАК . ЯКБИ ОЧІ ЗАМИЛИТЬ. ТАК ВОНИ СКРІЗЬ І РОБЛЯТЬ. ДОВЕЛИ УКРАЇНУ ДО РУЧКИ, А ЛЮДЕЙ ДО САМОЗНИЩЕННЯ. ГОРІТЬ ВАМ В АДУ.ВАМ І ДІТЯМ І ОНУКАМ.ЗА ВСЕ БУДЕТЕ ВІДПОВІДАТИ ПЕРЕД БОГОМ, А НЕ БОЖКОМ ТУЛУБОМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 З Драбова 01.06.2011 07:37
Не оправдовую Бірюка, але те що робить влада ні в які рамки не влазить.Бут вислуговується перед Тулубом. Так би вислуговувався перед людьми. Мабуть Буцько добре дав на лапу, то і земелька йому.А Бут від цього не відмовляється.Але нехай згадає 2004 рік. Як він чуть не повісився через цю ж владу що прийшла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана 01.06.2011 07:32
Та чого б він приїхав? Бут постійно ***.В них влада і вони що хочуть те і роблять. А Тулубу це просто не потрібно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100