Небайдужі черкащани прийшли сьогодні на засідання ОВК №194, щоб побачитися з Ольгою Козько, проте та не прийшла. Нагадаємо, що одіозна Ольга Козько, яку звинувачують у причетності до виборчих фальсифікацій, буде знову задіяна у позачергових парламентських виборах 26 жовтня як заступник голови окружної виборчої комісії в.о.№ 194.

Представники різних громадських організацій, активісти, журналісти підписалися під зверненням.

– На жаль, за законом, ми не можемо її усунути, та ми можемо чинити громадський спротив. А це звернення до партії Зелених України (від якої вона і заходить в ОВК), яке повинно їм показати, якщо вони не хочуть чинити резонанс в окрузі, то краще нехай замінять цю особу, – зауважила секретар черкаського громадського люстраційного комітету Вікторія Феофілова.

Засідання ОВК розпочалося. Громадськість натомість вперто чекала Ольгу Козько під будівлею. Вона так і не з’явилася, натомість до будівлі прийшли близько десяти жіночок, які скаржилися, що в них згорів павільйон.

Жіночки не могли чітко пояснити, чому вони прийшли саме до будівлі, де засідає ОВК і кому конкретно вони зібралися скаржитися…


реклама

Коментарі  

 
0 #4 Андрій 16.09.2014 12:56
Цитую Василь:
....чубляться - євреї сміються

А найбільше сміється "укгаїнець" Петро Порошенко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 УЖАСТЬ 16.09.2014 12:25
Ничего не меняется. 100 /сто/ лет прошло, а Швондеры живы и при работе.
А ведь все просто. Есть Закон, и есть органы контролирующие его соблюдение. А вот эти хождения, сдвинутые брови, слова о справедливости и честности... всплывают как правило перед очередными выборами.
А почему товарищ на фото не занимался этими проблемами месяц назад? Или Козько в космосе на орбитальной станции была, а не в Черкассах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Василь 15.09.2014 23:40
....чубляться - євреї сміються
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Про Тігіпка 15.09.2014 21:19
Класна характеристика ,мушу поділитись -"Сергей Тигипко («Сильная Украина») – якобы грамотный экономист, специалист своего (какого?) дела, профессионал, все еще производящий впечатление на мерчендайзеров, потерявших работу из-за ситуации в стране и дам бальзаковского возраста." Точніше не сказати.. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100