реклама

реклама

20 вересня у рамках святкування «Дня міста» у парку «Долина троянд» відбувся ЯРМАРОК СПОРТУ-2014, у якому було заплановано участь всіх спортивних та творчих колективів міста.


Так, Черкаські Гопаківці, які були запрошені на свято і повинні були виступити на головній сцені, як завершення ПОКАЗОВИХ ВИСТУПІВ, чекали з 12:00 до 16:00, але так і не виступили... бо не вистачило часу у організаторів для 10 хв. виступу Черкаської Школи Бойового Гопака, інформують на сторінці спільноти Школи у «Фейсбуці».

«Навіть хлопці із гурту KOZAK SYSTEM, за ради яких організатори спішили звільнити сцену, виявилися більш людяними до дітей та були згодні почекати 10-15 хв. щоб подивитися виступи колективів, які залишилися. Та рішення було остаточно прийняте. Питання до організаторів: 1.) Як пояснити дітям, які місяць готували нову програму, що їх виступ не відбудеться? P.S. Так, організаторами було запропоновано альтернативу виступу на іншому майданчику, але діти у розпачі стоячи із зброєю в руках біля сцени стояли, як опущені у крижану воду, бо треба було звільняти сцену о 16:00. 2.) Як пояснити дітям, що організатори свята ні одного слова про Школу Бойового Гопака так і не сказали?» – йдеться в повідомленні на сторінці Школи Бойового Гопака.

реклама

Коментарі  

 
+3 #15 Олег 23.09.2014 20:22
Цитую Дмитро:
Казали вони про школу бойового гопака, и ті хто не носив корони виступили на інших майданчиках....

Про яку корону йде річ? І хто на ваші виступи дивився? Быльшысть людей якы почули, що інших виступів не буде пішли додому, а ті хто залишилися на виступи які були на татамі не дивилися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Олег 23.09.2014 20:19
Цитую Loki:
Как вы школу назовёте, так она и станцует! "Школа бойового гопника!"- зайдіть на сторінку в "фейс букві!" Ви зрозумієте, як і чим повинна жити "сім'я", вставшая ещё в 90-х на защиту чести по достоинсву сваих деффачек !! ))

Ви б краще помовчали,бо від вашого діалекту тхне російським смородом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Олег 23.09.2014 20:17
Цитую Свіфт:
Наших дітей, які зайиаються карате, також не пустили на сцену. І не те, що не пустили, ми не просилися. У нас був відведений майданчик, де ми показували свої вміння. А це хто такі?

Так це ваші проблеми, а ми прийшли на 11:00 пеклися на сонці щоб ще раз відрепетирувати наш виступ. Я б на вас подивився якби ви чекали стільки часу і вас в один момент просто обламали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Олег 23.09.2014 20:15
Цитую ПС:
Цей Проценко запроданець ще той. То він з Жуковською, то він з Нетовкіною, то перед Поплавським танцює, то перед Зубіков. Не козак, а .........

По переше, Олександр Проценко не заподранець, по друге Олександо проценко не буде танцювати під чужу дудку, по третє він козак якого треба поважати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Олег 23.09.2014 20:10
Семен який же ви патріот після цих слів.Ви ніхто, якщо дітям подобається вивчати козацьку культури вивчати козацьке бойове мистецтво, то хай вивчають.А вас я попрошу свої невдоволення тримати в собі.До речі, Олександр Проценко дуже добра, смілива та відважна людина і вам до ньго як до Києва рачки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #10 Семен 22.09.2014 09:35
Проценко не професіонал. Він любитель, який піддивився кілька рухів і тепер викладаєю Ви колись бачили "бойовий гопак" у виконанні Проценка? Це ж примітивні рухи, які повторюються. Він навіть задерти ногу не може, бо не має тіє розтяжки, яку мав би мати! Чому він вчить дітей? Махати палицями і шаблями, танцювати замість битися.
Хороший, якісний бойовий гопак викладають у Запоріжжі, отто славні козарлюги! А це - пародія. Я б його навтіть на гарматний посріл не допустив до дітей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 О.ЧУПРИНА 22.09.2014 09:34
Кривдити дітей велике неподобство.За це ганьба організаторам дійства.Якщо це пов'язано з передвиборчими трюками,то це ганьба вдвічі.За таке фігурантів потрібно гнати в шию і можливо пинками під інше місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 varvar 22.09.2014 08:47
Ганьба Одаричу і його креатурам!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 choe 22.09.2014 07:23
прикро. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Просто капец 22.09.2014 00:11
............А Винницкий мер за такие дела в понедельник бы уже уволил организатора!!! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100