реклама

реклама

У Державній податковій інспекції у м. Черкасах стверджують, що перший рік роботи Електронного кабінету платника податків минув успішно.

Уже майже рік тут функціонує електронний сервіс «Електронний кабінет платника податків» – персональне автоматизоване робоче місце платника податків, робота в якому може здійснюватися з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

«Електронний кабінет» є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної фіскальної служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, стверджують у прес-службі ДПІ у м. Черкасах.

Цей сервіс забезпечує користувачам можливість подання податкової звітності в режимі реального часу, перегляд податкової звітності та доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом. Також користувачі «Електронного кабінету» можуть скористатися інформацією із довідників: ДПІ, КВЕД, УКТЗЕД, форм власності, ознак доходу, ознак податкових пільг тощо.

– На сьогодні 510 черкаських платників вже є активними користувачами послуг, які надає цей сервіс, – повідомив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Максим Криштопа.

Розповідаючи про переваги роботи в «Електронному кабінеті», бухгалтер ПП «Сіріус колєр» Ірина Хамула говорить, що цей сервіс є дійсно сучасним та таким, що реально полегшує роботу як бухгалтера підприємства, так і приватного підприємця.

Довідка

ДПІ у м. Черкасах нагадує платникам, що на офіційному порталі Державної фіскальної служби Українирозміщено ще ряд сервісів. Зокрема, «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР)», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку», «Електронна звітність», «Дані реєстру платників ПДВ», «Пульс», «Анулювання реєстрації платників ПДВ», «Декларування он-лайн», «Реєстр страхувальників», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Адреси масової реєстрації» та інші.

Для платників, які здійснюють зовнішньо-економічну діяльність, стануть у нагоді «Електронна митниця»,  «Митна статистика» та банер «Митне оформлення».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100