Учора відбувся судовий розгляд справи за позовом підприємця Андрія Бородая проти міського голови Черкас Сергія Одарича, інформує vikka.ua

Соснівський районний суд частково задовольнив позов підприємця Андрія Бородая до міського голови Черкас Сергія Одарича. Суд зобов'язав мера спростувати інформацію про те, що Бородай є банкрутом. Крім того, з мера стягнуть 243 грн 60 копійок (судові витрати).

Під час засідання відбулися дебати між суддею та відповідачем. Захисник Одарича Микола Кудрявцев заявив, що останнім часом заявник досить часто з'являвся у ЗМІ, став публічною особою, фактично розширивши межі для критики. Крім того, Бородай часто й сам відгукувався у пресі про роботу міського голови, тож під час ефіру Сергій Одарич просто відповів йому.

Нагадаємо, Бородай вважає, що своїми висловлюваннями в ефірі телеканалу "ВІККА" мер Черкас завдав йому моральної шкоди. Підприємець вимагав від Сергія Одарича спростування інформації щодо причетності до вибуху під будинком мера, погроз членам виконкому та банкрутства його як підприємця. Також він попросив моральну компенсацію у розмірі 8 тисяч гривень. У позові Бородай скаржиться, що після ефіру та, відповідно, слів Одарича у нього погіршилося самопочуття й сон. А це впливає на його працездатність і на рівень поваги працівників до нього як керівника.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 незнайка 07.04.2015 17:16
купить на эти деньги саженец мискантуса и посадить под окнами служебного кабинета Одарича
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 ваня 07.04.2015 11:00
Одарич багато в чому правий. Подивіться на ті ГРАНД маркети. Убожество... А цінми ??? вВсе там на 15% відсотків дорожче. І стікери на просрочений товар переклеюють. Там працює моя дружина... Точніше допрацьовує... А те що був засуджений ....... то це теж факт....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Моня Биберман 07.04.2015 09:42
Старый еврейский анекдот. Абрам назвал Мойшу м...даком. Мойша обратился в суд. Суд обязал Абрама публично извиниться и сказать, что Мойша не м..дак. Идет суд, Абраму предоставляют слово. Он встает и произносит речь: "Мойша не м..дак? Извините..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100