реклама

реклама

Депутат Черкаської облради, позафракційний Віталій Полях на сьогоднішній сесії зізнався, що 13 разів був на Майдані, зокрема, і 2 грудня 2013 року, коли в сесійній залі провладна більшість голосувала за звернення до Президента з приводу суспільно-політичної ситуації в державі.

Нагадаємо, тоді депутати відмовилися засуджувати силовий розгін Майдану.

Полях запевнив, що з громадою Золотоніщини тоді саме був на Майдані, звідки має навіть фото, якими може довести свою присутність там. Тобто за згадане звернення він не голосував.

– Я не хочу судитися із засобами масової інформації. Але сталася прикра помилка. Ми любимо друг за друга і за сусіда голосувати. І сталася прикра помилка… – зазначив депутат.

Він також зауважив, що допомагав Майдану коштами, варениками, м’ясом, консервами тощо.

Як відомо, 2 квітня 2013 року 60 народних обранців ухвалили звернення Черкаської облради до Президента України та жителів Черкаської області з приводу суспільно-політичної ситуації в країні. Провладна більшість відмовилася засуджувати жорстокий розгін «Беркутом» Євромайдану 30 листопада. Не підтримала провладна більшість і пропозиції опозиціонерів – «батьківщинівця» Анатолія Бондаренка та позафракційної депутатки Любов Майбороди – щодо відставки уряду, притягнення до відповідальності керівництва МВС України, дострокових президентських та парламентських виборів.

Як інформував тоді апарат облради, Полях був серед тих, хто проголосував «за» відповідне рішення. «За» голосувала, зокрема, і депутат Таїсія Руснак, яка нещодавно на сесії зверталася до журналіста «Прочерку» і запевняла, що вона, як і Полях, насправді не голосувала за це звернення…

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Українка 27.04.2015 11:08
Одна показуха. Справ- нуль. Полях- іди вже з політики. Ти своє давно вже про.......в
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Ха-ха 25.04.2015 09:24
сам на майдані. Картка у товариша і голосує. На Україні кажуть шо одною ж... на двох стільцях сидиш. Ще й відбріхуеця стидоба майданута
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Логічно 24.04.2015 21:53
Кількість не завжди відповідає якості. Зокрема, в даному випадку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Микола 24.04.2015 14:48
Скільки ця ******* буде як вуж на пательні крутитись? :P :D 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100