реклама

реклама

Новий радник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко, якого також призначено виконувачем обов’язків завідувача сектора з питань запобігання та виявлення корупції, формує команду для боротьби з корупцією.

На сьогоднішній прес-конференції він презентував роботу очолюваного сектору, наголосивши, що має 2 місяці на підбір юристів та інших фахівців для активної роботи сектору з питань запобігання та виявлення корупції. Поки в підпорядкуванні лише одна людина...

До повноважень сектору належить моніторинг стану здійснення антикорупційної політики в регіоні, підготовка аналітичних оглядів, надання іншим структурним підрозділам ОДА роз’яснення щодо застосування антикорупційного законодавства, виявлення  та усунення можливих корупційних ризиків. При цьому, сектор не є правоохоронним підрозділом, а його основна функція – профілактична.

– Мною чи кимось з працівників сектору вірогідно двічі на тиждень буде проводитися прийом громадян з питань боротьби з корупцією. Також відсьогодні в ОДА працює номер антикорупційної «гарячої лінії». Його номер 32-95-17. Він працює в робочий час. За цим номером громадяни можуть повідомити про корупційні діяння чиновників. Проте варто підкреслити, що інформація має бути надана конкретною, а не носити характер зведення рахунків, – зазначив Сергій Овчаренко.

– Я запрошую представників ЗМІ на всі конфлікти, пов’язані з корупцією, – запевнив Сергій Овчаренко. – Якщо виникає якийсь конфлікт, наприклад, земельний, то заявка відбиратиметься і розглядатиметься. Якщо там є склад правопорушення, то дані вноситимуться до єдиного реєстру. І від початку внесення інформації до реєстру і до суду справа буде на контролі. Це основне завдання, яке ставиться переді мною і правоохоронцями. Такої ж думки дотримується і керівник області і інші правоохоронні структури. Щоб не було випадків, що справи десь по дорозі до суду губляться і немає потім ніякого обвинувачувального висновку і жодної особи не притягнуто.

реклама

Коментарі  

 
0 #31 УЖАСТЬ 18.05.2015 11:46
Где мои критики???
А, я вам о этом говорил еще в бурэмных 2011, 2012, 2013 годах, когда уши пухли от надрывного волания: "бандыты", "банду гэть" и мынаш, мы наш, мы новый мир построим... кто был у кормушки тому и власть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #30 Перехожий 18.05.2015 06:20
У людини є досить вільного часу, щоб управляти своїми ресторанами ( "Папа Карло", "Браво", "Ковбассоф" та інш. ) , поміж цим забігти в "Управління "Будинку торгівлі", - зняти касу з орендрів ( приміщення, ж, належить - Овчаренкам!!! ) , та зробити манікюр , а вже потім, можливо, і на держслужбу ( як же ж без неї ) заскочити, щоб не забули!!! Так було при Черевку, в прокуратурі коли Сергій працював, звідки його ледве здихались в Перший раз , потім в податковій, де вперше зійшовся з Ткаченком, на одному державному полі ( два "спєца" знайшли друг-друга в 2009 році ). З податкової прийшлось піти ( вже при Тулубу ) не допомі, що
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #29 Прощавай 15.05.2015 10:38
Серьога, ну чого ти у ту владу лізеш? Бабло і бізнес є, живи собі тихенько.. тут же про тебе стільки накопали....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #28 ЛВВ 15.05.2015 09:10
Исходя из той информации про родственников и про Сергея Овчаренко, которая в изобилии есть в интернете, можно сказать, что Ткаченко взял на работу с коррупцией не того человека. Кроме того, текст, который зачитывает Овчаренко, ему явно подготовили, а он даже не удосужился прочитать его перед пресс-конференцией. Расчет простой: л...хи все схавают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #27 007 14.05.2015 23:07
Мабуть знає як справи пропадають до суда? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #26 Юра 14.05.2015 18:54
Ты посмотри дайте ему информацию а он продаст !!!! Уже ваша лапша надоела скоро вас будут умножать на ноль !!!! Проверь как твой шеф отмыл базу которая была налоговой !!!! Слабо !!!! Как АРМЯНЫ работают !!!! СЛАБО !!! :cry: что-то сузилось ????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #25 Ира 14.05.2015 18:41
Погоняло " овчарка " губеру нужна такая овчарка !!!! Вот как зажевет по новому !!! Овчарка найди батон золотой Яныка !!! Да просто слов нету !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #24 адекватний 14.05.2015 17:40
Цитую федор принципиальный:
Усадили в кресло прокурора опять олейныка-сына предателя Украины,яблоко от яблони недалеко падает,посмотри м как и здесь вы тоже лоханетесь ?

:lol: :lol: по Вашому вони лохонулись? Скоріши залошили народ а самі почивають на теренах кинутого народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #23 адекватний 14.05.2015 17:37
Цитую циркачі:
а чому він сидтть серед квітів?? Це поляна накрита була для бухарів?

Це паніхіда по еврожиттю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #22 адекватний 14.05.2015 17:36
Цитую Света:
Эта ...... служила губеру 2009 год в налоговой !!! А папаша всем губерам служит , и что поменялось ??? А папаша ездит на Рендж-ровере где он взял деньги может начнет с папаши ???

Так живемо по новому. Кров'ю звільнилися від "злочиної" влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100