реклама

реклама

Три об’єкти фортифікаційних споруд, які зводять черкащани на східному рубіжі, уже готові до здачі. Зведення останнього – на фінішній прямій. У цьому переконався голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, який особисто проінспектував будівництво фортифікацій.

Будівельники з усіх районів Черкащини зводять на Сході інженерні споруди понад місяць. Разом – це більше двох сотень людей, повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.


– Черкащани працюють самовіддано, – зауважує обласний керманич. – Я переконався на власні очі. Хоч у нас споруди на третій лінії оборони, однак і тут складні умови роботи. Тому я вдячний усім, хто долучився до такої потрібної справи. Бо це – безпека наших бійців. Багато зроблено того, що не було передбачено проектною документацією. Це – на прохання самих військових.


Будівельники забезпечені всім необхідним: і нічлігом, і харчуванням. Усі отримують зарплатню. Жоден район області не лишився осторонь. А матеріалами допомагають черкаські лісівники.


– Лише завдяки такій згуртованості Черкащина – серед перших областей добудує свої фортифікації, – каже Юрій Ткаченко. – Таким чином виконає завдання Президента України. І найголовніше – внесе ще й такий вклад в обороноздатність країни. Наша область у таких питаннях завжди активна.


Нагадаємо, фортифікаційні споруди на Сході зводить не лише Черкащина. Кожна область має відведену ділянку та своє завдання.

 


Фінансування цього проекту – державне. Однак допомагають і благодійники.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Z 28.05.2015 07:39
Цитую адекватний:
хоч би одного військового запросили присідальники.

А тобі, неадкветний, як завжди - тільки б ляпнуть? На третьому фото - двоє військових замість твого "хоч би одного". І як ти можеш робить якісь висновки з фотографій, де знімалися більше обличчя, аніж оборонні споруди?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 адекватний 27.05.2015 23:04
хоч би одного військового запросили присідальники. А як же з цих котлованів бійці стрілати будуть ? Де сектор обстрілу ? де місця кулеметників. Все як у присідальників - вирили яму під трубопровід , виложили кругляком і відчитались що щось побудували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 nnk3 27.05.2015 19:10
А сколько по этим актам бюджетных денег проходит?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Давид Борисович 27.05.2015 16:04
Маскируй не маскируй,а фиктивные акты выполненных работ скоро всплывут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 lol 27.05.2015 15:22
нет, ну и текст) 4 строчки и цветочки)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2   27.05.2015 13:57
Не "Атлант". Всі вони навіть не хочуть знати, що не тільки "кришу бункера", небо та владу держать зовсім інші "на каменных руках".
https://www.youtube.com/watch?v=KMjeg0Mm0Ug
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Гека Чепе 27.05.2015 13:24
Коли шеф вилізе нагору, дайте йому перечитати історію ліній Мажіно і Маннергейма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100