Столичні медики готові прийняти на лікування 43-річного черкащанина Віталія Бабкіна, який 15 років страждає від рідкісної недуги – слоновості. Однак на лікування потрібні гроші, яких у родини немає, йдеться в сюжеті каналу «ВІККА».


– Весь організм болить. Це просто передати не можна, ніби ти на дріжджах. Усередині – болі різного типу. Немає ні життя, ні щастя. Взагалі життя немає... – скаржиться Віталій Бабкін.

На тілі чоловіка постійно з’являються кількакілограмові нарости. Запалення шкіри та неспроможність пересуватися призвели до ожиріння. Нині вага Віталія понад 200 кілограмів. Єдина відрада недужого – старенька мама. Хоч вона – теж інвалід.

– Це постійні болі по всьому тілу. І ноги, спина дуже болить. Оця лімфа виходить прищами по всьому тілу... – зітхає мама Віталія Лідія Мамро.

Лише за останній рік Віталій переніс низку надскладних операцій. Та жодна не допомогла. Порятунок знайшовся лише за кордоном. Там Віталій пробув лише два тижні. На більше не вистачило коштів. За цей час він схуд на 40 кілограмів, а тяжкий недуг почав відступати.

– Робили бандаж. Перев’язували ноги від стопи до паху, тим самим виганяючи цю лімфу. І цим віджиманням вони це все прибирали. Зразу воно все пішло. А це знову налилося, – каже Віталій Бабкін.

Закордонну методику вже освоїли столичні лікарі, каже Віталій. Вони готові прийняти його найближчим часом. Адже організм Віталія реагує на лікування. Та коштів на це самотній чоловік не має. Двох пенсій, його та маминої, не вистачає навіть на елементарні ліки.

– При наших зарплатах ми не можемо його лікувати, бо недоступне лікування, – говорить Лідія.

– Мені, якщо все відкачати, я зможу ходити. Я навіть робити щось дрібне зможу. А зараз я просто гасну, гину. А це лікування просто допоможе мені жити, – благає Віталій Бабкін.

Попри нестерпний щоденний біль, Віталій не втратив життєлюбства та віри у людську небайдужість. На неї він і сподівається. Інакше зробити такі бажані кроки чоловіку так і не вдасться.

Телефон Віталія: 093-600-76-05

Телефон мами Лідії Миколаївни: 093-600-76-01

Реквізити

Одержувач: «ПриватБанк»

Номер рахунку: 5168757203852134

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 стабилизец 16.07.2015 21:23
мэдыцына обнаглела вкрай. если уж двух пенсий не хватает на перебинтовать ноги, то действительно, заболел - стреляйся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100