фото - ВЗГ УМВС України в Черкаській області

фото - ВЗГ УМВС України в Черкаській області

Двох пенсіонерів скалічили єгері одного із золотоніських лісництв у центрі села Хвилівка. Так лісники відреагували на зауваження не гасати джипом на шаленій швидкості, спричиняючи загрозу життю перехожих. Після затримання міліцією, «боксери» звинувачують у бійці постраждалих дідусів, дитину та малу собаку…

Пенсіонер разом зі своїм сватом та малолітнім онуком порались по господарству, повідомляє подробиці інциденту прес-служба черкаської міліції. Малий попросив діда купити йому щось смачненького в місцевому магазині, і дід разом із  внуком рушили до центру села за солодкою водою. Зненацька на величезній швидкості прямісінько на старенького і хлопчика вискочив джип. Водій, незважаючи на перехожих і на те, що знаходиться в самісінькому центрі населеного пункту, щодуху давив на педаль газу. Пенсіонер з дитиною ледь встигли відскочити від авто вбік. Подія відбувалася саме біля дорожнього знака, на якому чітко вказано правомірну швидкість на цьому відрізку траси – 40 км/год. Обурений чоловік, переживаючи за здоров’я свого маленького онука, а також за сусідів, намагався привернути увагу водія джипа, який, здіймаючи куряву, швидко віддалявся, на дорожній знак обмеження швидкості вказуючи на нього рукою.

Водія авто обурила реакція старенького - загальмувавши метрів за сто від подвір’я, він зупинився, а потім, включивши задню передачу, здав назад. Вважаючи, що ніхто не має права йому  вказувати, водій вийшов із джипа і на очах у дитини почав нещадно бити стару людину, повчаючи останнього, що не слід йому робити зауваження. Від ударів в пах та обличчя старенький впав на землю та втратив свідомість. Але водій бив його й непритомного, не зупинили навіть сльози маленького хлопчика, що стояв поряд. Малюк від страху сильно плакав та кричав, дитина у відчаї просила маленького песика, який вискочив із-за воріт, захистити їх з дідусем від страшного дядька.

Місце інциденту (фото - ВЗГ УМВС України в Черкаській області)

Місце інциденту (фото - ВЗГ УМВС України в Черкаській області)

На крики дитини почали збігатися люди, підбіг і його другий дідусь, якому нещодавно зробили надскладну операцію. Літній чоловік намагався зупинити цю криваву бійню, але невгамовному «боксеру» виявилось замало одного покаліченого літнього чоловіка, він вирішив розправитись і з іншим, з джипа на підмогу вискочив ще «незадоволений» і взявся щосили бити другого пенсіонера, аж поки той також  не втратив свідомість. Задоволені «переконливою перемогою»,  «боксери» сіли у джип та поїхали геть, навіть не поцікавившись, чи живі залишилися їхні жертви. Наслідком такої «розправи» над двома дідами та дитиною виявились численні травми та синяки, переламана носова перегородка, серцеві напади.

Все це відбувалось на очах хлопчика, який нічим не міг зарадити своїм дідусям. Зараз дитина перебуває під наглядом лікарів, з хлопчиком працює психотерапевт.

lozin1 Правоохоронці затримали «боксерів». Кривавими месниками виявились єгері одного з лісництв Золотоніського району, які … звинувачують в усьому потерпілих. Маючи великих покровителів в різних структурах, яким вони регулярно влаштовували полювання, зловмисники були впевнені, що їм вдасться уникнути покарання. Один з них, пояснюючи свій дикий вчинок, сказав, що буцімто побачив, що до джипа біжать якісь страшні люди - двоє дідів, дитина та маленьке цуценя, які мають намір напасти на його боса.

Кривдників спочатку затримали на 3 доби, суд виніс рішення про подовження терміну їх перебування під вартою ще на 10 днів. Порушено кримінальну справу за ст.. 296 КК України – «Хуліганство». Нині триває слідство.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-13 #29 правда 11.08.2011 00:18
Цитую Львовянин:
это не люди это мутанты. ***
так це про дидусив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #28 katarina 30.07.2011 15:22
Цитую кирил:
в статье вранье

в чем именно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #27 черкащанка 30.07.2011 13:44
Кирилу - негіднику))) Яке "вранье"? Ми знайомі з цими людьми і з батьками хлопчика: все, про що йдеться у статті - чиста правда!!! Та й то ще не вся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-30 #26 кирил 29.07.2011 20:05
в статье вранье
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #25 Львовянин 29.07.2011 10:45
это не люди это мутанты. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+28 #23 Олена 29.07.2011 00:16
Кажуть, ці тварюки довгий час тримали в страху все село, і не було на них ніякої управи. Якщо їх покарають, то знатимемо, що сьогодні в міліції та в інших органах є дюди, яким совість не дозволяє захищати таких покидьків. Прохання до ПРОЧЕРКУ - ДІЗНАЙТЕСЬ І ОПРИЛЮДЬНІТЬ ПРІЗВИЩА цих черкаських лозінських.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #22 євроатлантист 28.07.2011 22:16
чи стане це топ-темою ЗМІ області? Це і буде перевіркою зрілості журналістів та суспільства напередодні ювілею Незалежності.Розписувати біографію норвезького злочинця легко,а назвати прізвища місцевих ландиків??? Зі святом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #21 свій 28.07.2011 22:08
Замочити би їх на місці.Який ще суд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #20 Богдан Родович 28.07.2011 21:05
Цитую п.2 ст.296 КК України:
"обмеженням волі на строк до п'яти років або
позбавленням волі на строк до чотирьох років."
Можл.треба було застосувати й п.2 ст.299 КК України-Жорстоке поводження з тваринами, вчинені у присутності малолітнього, що караються штрафом до двохсот неоподатковуван их мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.
Чекаю продовження теми...

Суд народний! І повішення в центрісела або спалення живцем в тому самому джипі. Пара-трійка таких присудів - і вони стануть набагато стриманішими у виявленні своїх емоцій...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100