"Хлопчик так кричав, що це просто жах". На очах у онука на цій дорозі жорстоко побили його дідусів

"Хлопчик так кричав, що це просто жах". На очах у онука на цій дорозі жорстоко побили його дідусів

Двоє дідусів, яких у Хвильово-Сорочиному на Золотоніщині побили єгері, досі не повернулися  в село з лікарні. Натомість міліція відпустила одного єгерів – місцевого жителя Романа за підпискою про невиїзд.  Як розповіла «Прочерку» жителька села, котра була свідком події й надавала потерпілим першу допомогу, Роман  нині не показується на людях. А от його брат уже приїздив у село на «розборки».

- Каже мені, ти хоч знаєш, що написала, які в тебе будуть проблеми. Ми підключимо людей з Києва, - розповідає жінка.

Жителька села каже: через те, що в Хвильово-Сорочиному багато дач, машин тут не бракує. І їздять хто як хоче.

- Бува і по 160 кілометрів женуть. Отак і ці їхали. Пан Л. з «Екосистеми»  на своєму джипі «Кіа», разом з ним єгер Роман Х. і ще один пасажир. Але третій участі у цьому всьому не брав. Один з цих дідусів – Іван Степанович – показав рукою, щоб їхали тихіше. На що вони загальмували, вернулися назад. Спочатку вийшов Л., почав матюкатися і вдарив Івана Степановича по голові, а потім в пах. Дідусь упав і втратив свідомість. Це було по один бік машини. До другого підійшов сват  Івана Степановича. На це Х. з Л. відлупили і його. Усе це бачив хлопчик, який був разом з дідусями й катався на велосипеді. Він так кричав, що це просто жах, - згадує події жінка.

Спочатку до дідусів прибіг місцевий фельдшер, потім люди викликали «швидку» і міліцію. Тим часом, єгері спокійно сіли в машину й поїхали. У одного з дідусів – Івана Степановича було 2 гематоми на голові, забій головного мозку, обідрана шкіра на руках, ногах, спині. У його свата – гематома на обличчі, поламані ребра, розсічене око, з якого текла кров. До того ж, чоловік переніс до цього кілька операцій на серці. Жінка розповідає, із Золотоніської райлікарні дідусів повезли в Черкаси. Звідти вони в село ще не повернулися.

фото - УМВС в Черкаській області

фото - УМВС в Черкаській області

- Х. (єгеря – Ред.) міліція впіймала десь у кукурудзі, де він ховався. А Л. приїхав сам – весь такий «крутий», мовляв, ви не знаєте, з ким маєте справу. Це було вже годин 10 вечора. Міліція ще збирала свідчення, - згадує жителька села. – Я з ним особисто не знайома, але в селі бачила часто. Донедавна він, здається, на «Ниві» їздив, а оце недавно тільки цього джипа купив.

Роман Х., за словами жінки, народився і виріс тут у селі. Має сім’ю, двох дітей-школярів, старшу дівчинку й молодшого хлопчика. Раніше їздив на заробітки за кордон, потім займався трохи бджільництвом.

- Як став єгерем, то відразу діловий дуже зробився. Раніше ні в яких конфліктах з односельцями він помічений не був. Хоча сказати, що дуже добре ставився до людей, теж не можна. От недавно в селі озеро викопали. Люди туди з дітьми маленькими ходять купатися, прибирають, доглядають. Х.  же може собі дозволити привести туди собак і купати їх там. Словом, егоїст, - розповідає жінка. – Іван Степанович йому в батьки годиться, і оце так вчинити… Його дружина он збиралася в Київ, бо проблеми з серцем має, хотіла на операцію їхати. А тепер чоловік у лікарні.

У тому, що єгерів буде справедливо покарано, люди сумніваються.

- Зараз у одні двері заводять, а в другі виводять, - кажуть у селі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Трішки правди 01.08.2011 22:17
Доводжу до Вашого відома шановні громадяни інформацію не спаклюжену відповідними органами: так звані "потерпілі дідусі" дуже непрості дідусі; на протязі 30 хв після того, як були "скалічені" "мажорними єгерями" (1962р.н. та 1968р.н.) служба ДАІ розшукувала автомобіль єгеря за скоєння наїзду на дитину і втечу з місця пригоди. Потім з'ясувалось, що "дідусі" (вік близько 60рр.), які, в той вечір, добре випивши в місцевому кафе, кидалися на проїзджаючі автівки з ненормативною лексикою та погрожуючими жестами, йшли за солодкою водою для внучати (11 років). А згодом з'явилися покровителі дідусів на джипах на порядки дорожчих за автівку єгеря з погрозами "Мы тебя посадим за любую цену!". Далі було придумане те, що всі Ви дивились по телебаченню та читаєте вище. Подія
сталася 18.07, а в ЗМІ висвітили з 28.07.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100