tueg Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб дав доручення правоохоронним органам підготувати йому інформацію про резонансну подію на Золотоніщині, коли двоє єгерів побили пенсіонерів посеред села. Про це губернатор розповів учора на брифінгу для журналістів. Він обіцяє втрутитися в ситуацію, щоб винні отримали справедливе покарання.

 - Днями відбудеться нарада, і я почую від керівників правоохоронних органів, які заходи будуть здійснюватися і яка перспектива, - каже Сергій Тулуб. – Що стосується морального боку, то тут є питання. Оскільки один з винуватців – керівник і певним чином представляє владу, то мені треба розібратися. День-два і ви почуєте результати.

Як повідомила «Прочерку» начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталія Таран, обоє єгерів нині на свободі. Нагадаємо, їх випущено рішенням суду, доки триває слідство.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+15 #3 Рятуйте! 18.08.2011 08:49
Скільки у нас таких "єгерів", котрим все дозволено! Хочеться вірити, що Сергій Борисович розбереться...Але бачиться, що скоро наш люд з вилами на них піде. Такого бардаку, як на Черкащині, нема ніде... :cry: :cry: Рятуйте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Вадим 17.08.2011 17:57
Ну хоть в чем-то он молодец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Черкащанин 17.08.2011 14:20
І правильно, це дуже вірне рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100