реклама

реклама

На очах у онука жорстоко побили його дідусів

На очах у онука жорстоко побили його дідусів

Міліція продовжує розслідувати справу про бійку у Хвильово-Сорочиному Золотоніського району. Нагадаємо, два дні тому прес-служба УМВС України в Черкаській області повідомила, що два єгері побили дідусів на очах у дитини.

Нині, як розповідає начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталії Таран, одного з єгерів випустили за  підпискою про невиїзд, а іншого залишили під вартою на 2 місяці. У міліції запевняють: чоловіків судитимуть і покарання їм не уникнути. Побиті дідусі досі лікуються. Одного забирали до лікарні в Черкаси, оскільки в нього стався серцевий напад.

У Золотоніській райлікарні повідомляють: побитих чоловіків привозили, але це було півтора-два тижні тому.

В Деньгівській сільській раді про подію знають небагато. Розповідають, що один із цих єгерів – місцевий, а інший приїжджає з Черкас, працює в ТОВ «Екосистема».

- Про місцевого  нічого поганого не чула. Не п’є, має сім’ю, дитину. Хто там винен – невідомо, - каже секретар сільради.

У повідомленні міліції йшлося, що єгері працюють у одному із Золотоніських лісництв. Однак директор ДП «Золотоніське лісове господарство» Ігор Гулик про інцидент не знає.

- У нас немає такої посади, як єгер, - каже він. – У нас є лісова охорона. Якби щось подібне відбулося з моїми працівниками, то міліція в першу чергу прийшла б до мене.

Як вдалося з’ясувати, ТОВ «Екосистема» зареєстроване як користувач мисливських угідь у Деньгах. Але юридична адреса підприємства – київська.

У матеріалі сайту «Кримінал ТВ» повідомляються подробиці бійки. За версією одного із затриманих, бійку буцімто спровокували самі ж пенсіонери. Один з дідів нібито показав їм образливий жест, коли вони їхали у машині. За це чоловіки вирішили покарати старого. «Їхали ми на роботу і тут один чоловік на дорозі викинув вперед праву руку і почав щось показувати на пальцях. Ми не зрозуміли цього жесту, а потім він ще показав нам образливий жест. Директор каже, давай станем, запитаєм, що він хоче.»

У постраждалих своя версія: «Тут на шаленій швидкості пре джип якийсь. Я підняв 4 пальці, показую, мовляв, ти ж повинен їхати 40 км/год. Що ж ти преш 140?! Він проїхав, здає назад і давай бити мене…» - розповідає один з дідусів Іван Степанович.

Його сусід Анатолій Миколайович, який вирішив вступитися за товариша, теж отримав численні побої: « Я тільки пам’ятаю, що водій мене ударив під око. По голові били мене, як на рингу. Ти ж не можеш відчути, хто там бив і скільки разів».

Люди в селі нарікають, що незахищені, а на так званих «мажорів» немає ніякої управи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 Нетолерантний 31.07.2011 01:23
І не буде ніякої управи, аж допоки існуватиме система, що є виразником та захисником інтересів класу гнобителів та експлуататорів, що давно втратили зв'язок із почуттям реальності. Боротьба з цією системою є єдино можливим способом захисту себе самого, своїх рідних та близьких від свавілля мажорів. Лише коли очистити усі місця, де чиниться свавілля, захищаються інтереси гнобителів - від будиночку сільської ради до будинків на Печерських пагорбах - народ українських зможе вибудовувати своє життя на основі справедливості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100