Сьогодні директор департаменту соціальної політики Черкаської міськради Володимир Коцюруба за дорученням міського голови Сергія Одарича привітав із 90-річчям партизанку Марію Озеран, яка особисто брала участь у визволенні Черкас у грудні 1943 року.


Володимир Коцюруба вручив ювілярці вітальну грамоту, подарунок та квіти, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

«Шановна Маріє Григорівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річного ювілею! – йдеться у листівці. – За Вашими плечима – гідний поваги життєвий шлях. Сьогодні маю гарну нагоду не лише привітати Вас, а й подякувати: за мудрість, щирість, сердечність. Бажаю Вам, щоб подальший життєвий шлях ніколи і ні в чому Вас не обтяжував, а освячувався любов’ю рідних, повагою і пошаною тих, хто поряд з Вами. Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі щасливі роки».


реклама

Коментарі  

 
-1 #2 бульба 21.07.2015 18:57
Шкода що не дали настоящій легенді прокоментувати а що ж вана думає про сьогодення. Чи просто не попала її думка в дозволені рамки ....................?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Небайдужий 21.07.2015 08:13
Шана і повага такій Людині!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100