реклама

реклама

На сьогоднішній сесії Черкаської міськради депутати більшістю голосів внесли зміни до бюджету.

Як розповіла директор департаменту фінансової політики Черкас Наталія Джуган, до кінця року очікується збільшення дохідної частини бюджету на 70 млн. грн., частину з яких використають, аби ліквідувати заборгованість по заробітних платах працівникам бюджетної сфери міста.

«Ми маємо можливість збільшити дохідну частину міського бюджету на 70 млн. грн. за рахунок акцизного податку, надання адміністративних послуг, державного мита і податку на нерухомість. У зв’язку з тим, що на сьогодні є високий рівень інфляції, ми маємо незабезпеченої заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста на суму 46,9 млн. грн. Ми повинні ці видатки запланувати», - пояснила пані Наталія.

Також, директор департаменту бюджетної політики розказала про долю решти коштів. Відтак, 830 тис. грн. направлять на фінансову допомогу КП «ЧЕЛУАШ», щоб розблокувати рахунки підприємства і продовжити ремонт доріг. І більше 390 тис. на пільгові перевезення автоперевізникам.

Крім того, батьківщинівець Роман Діскант вніс пропозицію передбачити 1 мільйн гривень на енергозберігаючі заходи для ОСББ, що також було підтримано.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Воїн АТО 28.07.2015 13:02
Цитую незнайка:
тогда отмените благодийные внески в ликарнях


і внески в школах і садочках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 незнайка 28.07.2015 12:27
тогда отмените благодийные внески в ликарнях
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100