реклама

реклама

Поведінку черкаського чиновника Олександра Давиденка, який нещодавно перевіряв законність діяльності кав’ярні, що поруч із кафедральним Михайло-Архангельським собором УПЦ МП (що в колишньому Першотравневому парку), член ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Павло Карась назвав просто ганебною.


– Непотрібно прикриватися патріархатами чи конфесіями, бо це була просто банальна агітація у робочий час, – зазначив Павло Карась.

Павло Миколайович зауважує, що за всі роки роботи в міськвиконкомі Олександр Давиденко, очевидно, не зрозумів для чого потрібен службовець.

– А службовець насправді потрібен не для того, щоб знайти недоліки чи оштрафувати, видати чи забрати дозвіл, а для того, щоб служити громаді. Це ж навіть з самої назви службовця випливає. І мені байдуже, хто до якої конфесії належить, мені байдуже, хто як молиться Богу, бо це справа суто особиста. Але коли хтось в нинішній складний час щось відкриває, наприклад, кав’ярню, то завдання службовця – допомогти! – переконаний Павло Карась.

На його думку, чиновник не мав права гукати пресу і на очах у всіх ображати сивочолу людину, порушуючи, насамперед, етичні норми. Ситуацію насправді можна було вирішити спокійно.

– Не треба було йти з пресою і на очах у всього міста ображати старшу людину, Почесного громадянина міста! І наголошу ще раз, що я не акцентую увагу на якійсь конфесії, релігії абощо. Поведінка вказаного службовця – це порушення елементарної етики.

Тож якщо Давиденко побачив якесь порушення в кав’ярні, що в межах його компетенції, то він мав би спокійно і тихо зустрітися з адміністратором закладу і надати допомогу у виправленні недоліків. І про цю роботу ніхто не мав би знати, бо це безпосередня робота службовця і преса тут ні до чого, – роз’яснює Павло Карась

Дивує Карася також реакція безпосереднього керівника пана Давиденка – міського голови Сергія Одарича, а точніше її відсутність.

Нині ж Павло Миколайович збирається у знак солідарності з тими, хто в цей економічно складний час наважується відкрити якийсь заклад, просто піти і випити кави у згаданій кав’ярні.

– Якщо в міської влади таке ставлення до цього закладу, то, я переконаний, що в нього таке ж ставлення і до всіх інших бізнес-закладів у місті. Отже, у службовців основний принцип – не допомогти, а покарати, – каже Павло Карась.

– І запрошую усіх черкащан за моїм прикладом сходити і випити кави у згаданій кав’ярні, – каже Павло Карась.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #30 Поліна 18.09.2015 06:55
roll, а чого одразу " не лізь" , велика кількість містян все ж таки бажають бачити вже нового мера, і Павло доречі гарна кандидатура. Він принаймні завжди каже те, що думає, а це повірте великого коштує! Вже "вічний Одарич" якось починає дратувати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #29 roll 22.08.2015 10:23
Паша,не лізь в мери.Не виберуть,вчерго ве зганьбишся.Не твоє воно те місце,не твоє.Та й слава після твоїх реверансів не дуже хороша (це м"яко-прим"яко)
До успіху йти довго,а до ганьби - мить.Ти пройшов і перше і на жаль друге.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #28 пряма мова 20.08.2015 13:09
Ха-ха-ха. За все і проо все. Цитую: Карась засудив поведінку Давиденка... А Давиденнко - Карася!... :zzz :zzz :zzz Разом з тим, нехай Софроній усе ж торгує кавою, аніж ДУШАМИ людей 8) 8) :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #27 Пересічний громадянин 20.08.2015 10:20
Люди! Прочитайте у Біблії що зробив Ісус із тими, хто торгувава у храмі. Софроній замість того, щоб доносити до людей Слово Боже, перетворився у хамовитого начальника кафе. Соромно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #26   20.08.2015 09:46
Людина завжди закінчується там, де починається релігія, влада, депутатство, партійність та кофійшопи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #25 Фугас 20.08.2015 08:27
Замечательный андеркарт, местами ожидается даже интереснее пары "Одарич-Радуцкий". Те уже задолбали клинчами и аппелированием к общественности, а тут хоть шото новенькое. Хотя оба бойца так себе :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #24 Ірина 19.08.2015 22:17
Хто б казав про етичні норми, як не Карась! Насмішив. Повчати інших має право тільки той, хто сам себе поводить гідно, а не прислужує то одним, то іншим, в залежності від власної вигоди, а не етичних або моральних норм
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #23 Оверко 19.08.2015 20:51
Цитую небайдуже:
Не підтримую чиновника, але представники церкви вели себе недопустимо

А нема чого зі свиним рилом лізти в Божий Храм. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #22 Батрахоміомахія 19.08.2015 18:17
Піти всім містом і випити кави, щоб підтримати "сивочолого" начальника кафе Софронія? Карасю, перехрестися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #21 Йолочка 19.08.2015 17:57
Паша, я тебя обожаю.
Давай в меры- проголосую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100