реклама

реклама

На рахунок благодійного фонду «Черкаський театр» перераховано 85 доларів із міста Шеньчжень (Китай). Про це на сторінці театру в соціальній мережі «Фейсбук» прозвітував актор Олександр Гуменний.

«Є ще одне надходження на рахунок благодійного фонду «Черкаський театр», яке я виношу в окрему публікацію. І, я гадаю, ви, друзі, зрозумієте, чому я так роблю. Ці гроші через «Western Union» були перераховані на моє ім’я з Китаю, з міста Шеньчжень (Shenzhen, China) від молодої черкащанки-заробітчанки, яка навіть звідти намагається нам допомогти. Ця дівчина – Khanina Marina! Вона перерахувала 85$ доларів (1 912 гривень 50 копійок) з тим, щоб я їх поклав на рахунок фонду допомоги нашому театру, що я сьогодні і зробив! – пише Олександр Гуменний. – У своєму повідомленні мені вона писала «...Подяки не потрібно»... (с), але вибач, Мариночко, я з тобою не погоджуся! Ми вдячні АБСОЛЮТНО КОЖНОМУ, хто намагається нам допомогти. А враховуючи, що, навіть перебуваючи на чужині, людину хвилюють події, які стосуються його рідного міста цілком та театру зокрема, то така людина варта ще більшої поваги, шанування та вдячності від нас!!! Дякую тобі, Марино! Щиро!!! Хай тебе Бог береже! Бажаю тобі здійснити там, де ти є, все тобою задумане і здоровою та щасливою повернутися назад на Україну, на Черкащину!»




Прозвітував пан Олександр і про те, що на рахунок знову надійшло 100 гривень з міста Краматорськ (без підпису).

«...990 гривень ми отримали від родини Коваля Віталія Володимировича; 2 000 гривень перераховані від працівників профспілок ЧО ПО разом із Обкомом ЖКХ; плюс 7 330 гривень 18 копійок, які були кинуті містянами у нашу скриньку під час проведення концерту-презентації фонду, – зазначає актор театру.

Відтак зараз на рахунку благодійного фонду – 14 089 гривень 68 копійок.

Отримані на рахунок фонду кошти планують витратити на відновлення (відбудову) приміщень театру, які постраждали внаслідок пожежі 1 липня. Поки ж триває процес накопичення коштів на рахунку благодійного фонду.

То ж для тих, хто бажає допомогти театру, нагадуємо банківські реквізити:

Отримувач: Благодійна організація «Благодійний фонд «Черкаський театр»

Код ЄДРПОУ: 39938661

Рахунок отримувача: № 26003287821

Банк отримувача: АБ «УКРГАЗБАНК»

МФО: 320478

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+14 #4 визор 14.10.2015 09:31
Бородай, помоги театру, не эстетично будет выглядеть разрушенный театр возле твоего особняка. Это будет вклад и память на века!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 культура 14.10.2015 09:15
Спасибо не безразличным людям. Все видят отношение Черкасских властей к культуре :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 черкассы 14.10.2015 09:12
Почему черкащанам безразличен театр, а чужим людям нет :sad: ? Почему властям нашим безразличен театр, только за корыто биться могут :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Л 14.10.2015 05:35
...18 копійок. Постидалися б...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100