реклама

реклама

"Рось" обіцяє, що талановиті діти продовжать змагатися вже у новому сезоні, восени

"Рось" обіцяє, що талановиті діти продовжать змагатися вже у новому сезоні, восени

Учасники талант-шоу на урочистому святкуванні виступатимуть як незалежні від телепроекту артисти, яких керівники „Рось шукає таланти” надали для створення концертної програми обласному управлінню культури. Тому саме цей орган, а не канал, корегує остаточний склад і кількість номерів під концепцію святкування. Так керівництво каналу реагує на матеріал про скорочення кількості „талантівців” на урочистих вшануваннях Дня незалежності.

 „Бужинська разом з нашими учасниками  в одному часовому проміжку виступатимуть у Долині троянд! Це півгодинний концерт. За останньою інформацією від Лідії Пономаренко, вісім учасників вона бере на Соборну площу, а сім – на урочисті концерти і збори. Тепер ми маємо дві пропозиції, з області і з міста”, - каже директор художньо-публіцистичних програм телебачення Черкаської ОДТРК, керівник проекту „Рось шукає таланти” Світлана Немилостива.

Святкову програму в Долині троянд організовує міський відділ культури. Урочисте вшанування 20-ої річниці Дня незалежності курує обласне управління культури на чолі з режисером-постановником Лідією Пономаренко. Транслюватиме телеканал швидше за все лише відкриття Соборної площі: об’єднати концерти з двох локацій технічно складно.

„Я так чув, нібито на Соборній площі концерта зовсім не буде, а лише її відкриття з невеликим концертиком. Велику ж сцену, як планувалось із великими екранами, я так чув, що встановлять в Долині троянд. І вже туди залучають наших учасників”, - припускає генеральний директор  ОДТРК „Рось” Юрій Уздемір.

Заслужений діяч мистецтв України, головний режисер Черкаської обласної філармонії  Лідія Пономаренко відмовилась коментувати "Прочерку" конкретизувати організаційні моменти підготовки урочистостей до Дня незалежності.

Нині телеканал створив базу обдарованих черкащан, їх понад тисяча у різних частинах області. Популяризація талантів – одне із завдань проекту, втім не головне. Керівництво каналу знизує плечима: проект „Рось шукає таланти” існує самостійно, а окремі учасники, яких переглядає Лідія Пономаренко, мають можливість виступити на великій сцені незалежно від проекту.

„Скоротили загальний концерт до години, так до години. Для наших учасників це ніякий не відбір. Це не ми вибирали, це режисер вибирала під свою концепцію. Для нас цей відбір має значення, бо це поважна людина, але це не остання інстанція. У нас буде свій відбір і свій переможець, не обов’язково із цих, кого відібрали для концерту. Для учасників не повинен світ клином зійтися на цьому концерті. Вони повинні зосередитись на телепроекті, щоби стати переможцями”, - наголошує гендиректор телеканалу „Рось” Юрій Уздемір. За його словами, плани щодо концерту на День незалежності змінюються із калейдоскопічною швидкістю. Раніше презентовані рекламні банери проекту до Дня незалежності теж поновили.

Керівництво проекту та каналу вже розглядає варіанти подальшого удосконалення програми: вивчають схему можливості глядацького голосуваня, а учасників, ймовірно, зіткнуть у битві районів. До цього етапу телешоу потраплять відібрані на попередніх кастингах учасники, зокрема і ті, що виступлять на День незалежності.

 

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Іван 18.08.2011 09:17
Цитую вопрос:
Интересно, может ли Рось брать с "талантов" деньги? Это разве не гсструктура? Или коммерческая? Кто знает?

Державна.Не може, бо фінансується з держбюджету з наших з вами податків. У тому числі і з податків батьків учасників шоу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Глядач 17.08.2011 18:36
+3 #2 ікс 16.08.2011 17:04
Нехай Уздемір з Немилостивою дуетом заспівають-вони найталановитіші в ОДТРК
А вони й так співають:"Помогите люди добрые, сами мы не местные" )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Іван 17.08.2011 14:47
Враження студента.
У проекті над мовою немилостиво
Знущається Немилостива!
Тітці б не понти ганяти,
А граматику вивчати! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ікс 16.08.2011 17:04
Нехай Уздемір з Немилостивою дуетом заспівають-вони найталановитіші в ОДТРК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 вопрос 16.08.2011 11:53
Интересно, может ли Рось брать с "талантов" деньги? Это разве не гсструктура? Или коммерческая? Кто знает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100