реклама

реклама

Артисти телепроекту „Рось шукає таланти” виступлять окремим сорокахвилинним блоком у Долині трояд із власним ведучим. Також вони отримали максимальну кількість номерів у концертній програмі 22 серпня та на відкритті Соборної площі на День незалежності.

 „Отримали таку пропозицію, на яку і не сподівались. Залишились лише Черкаський народний хор із виступами заслужених працівників культури і урочистим словом губернатора, а потім увесь час віддали нам”, - пояснює керівник проекту „Рось шукає таланти” Світлана Немилостива. Такого позитивного результату «талантівці» отримали, на думку пані Світлани, в тому числі і через підвищену увагу «Прочерку» до проблемного  перебігу підготовки програми.

У Долині троянд городяни побачать приблизно девять номерів талановитих черкащан з різних куточків області. Сімнадцятирічний співак-„талантівець”Андрій Онищук із Катеринополя, вже готує нову вишиванку, щоби відповідати образу ведучого та стилю цьогорічного святування. На його плечах виступ на Соборній площі та в Долині троянд. На роль ведучого обрали хлопця невипадково: дівчат забагато та й основна ведуча – Ольга Касьянова.

Rosshshaaaaaaaaaaaaa

Урочистості ОДТРК „Рось” не покаже у прямому ефірі, втім уже наступних вихідних у записі транслюватиме усю програму заходу з Долини троянд. „Талантівців” об’єднали у вокально-хореографічні номери, що дало можливість виступити більшій кількості охочих. Допрацьовували лише стиль артистів, їхній зовнішній вигляд. Керівництво проекту наполягло, щоби Євген Волік та Леся Орленко із Золотоноші, про яких «Прочерк» писав  раніше, таки взяли участь у концерті до Дня незалежності, але вже на сцені в Долині троянд.

„Вони – чемпіони Європи із народного танцю минулого року. У них 50 кубків і 80 дипломів. Вони чемпіони України, Росії, в Угорщині теж. Я наполягла на тому, щоб вони виступали і вони будуть,” – каже керівник проекту „Рось шукає таланти” Світлана Немилостива.

Усіх учасників після виступу нагородять солодким та солідними сувенірами.

„Ми порадилсь із фондом  ”За майбутнє Черкащини” і готуємо для кожного учасника пам’ятний подарунок. Учора відкрився Мистецький майдан, там наші митці тарілки гарні розписують. Такі зазвичай із-за кордону привозять, а у нас на місці розписують, то я вирішила, що розпишуть нам гарні великі тарілки в українському стилі. Напишемо, що це „Рось шукає таланти”, „Майбутнє Черкащини”. Можна було б фотокартку вставить, але це банально, а от український вінок розмалювать, нехай це буде на День незалежності”, - коментує Світлана Немилостива.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100