Ні обласна державна адміністрація, ні прокуратура міста Черкаси не зреагувала б на проблему, що склалася з перевезенням пільговиків тролейбусами, якби не протести громадян. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив перший секретар Черкаського обласного комітету СПУ Олексій Малиновський.

prokur

Нагадаємо, що прокуратурою міста Черкаси принесено протест на рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 04.10.2001 року №1480 «Про затвердження планів розміщення тролейбусів КП «Черкасиелектротранс». Ситуацію з введенням нового розкладу тролейбусів пообіцяв проаналізувати і губернатор Сергій Тулуб.

– Я підтримую протест прокуратури, але не думаю, що вона може дійти до кінця. Був же протест по комунальним тарифам. Але міський голова Сергій Одарич його відхилив, – зазначив Олексій Малиновський.

Лідер черкаських соціалістів також повідомив, що коли під час мітингу 24 жовтня його викликали на допит, то склалося враження, що виклик був заради самого виклику.

– Немов мене хотіли просто затримати на час проведення мітингу. І питання були якісь не по темі. Але слідчий пояснив, що йому, мовляв, дали перелік питань і він їх задає. Всього допит тривав годину, – розповів Олексій Петрович. – У цілому ж, слідство стосовно перекриття мітингувальниками вулиці в день штурму міської ради триває. Мене хочуть притягнути до відповідальності за порушення громадського порядку. Та не думаю, що нинішній владі вигідно довести це до кінця.

Сьогодні ж соціалісти подають в міськвиконком документи на створення ініціативної групи для збору підписів громадян. Якщо назбирають не менше 10% підписів від загальної кількості виборців, то люди матимуть право проводити референдум із приводу недовіри міському голові Сергію Одаричу та депутатам міськради.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 я 11.11.2011 18:20
Фелікси та гобліни дуже схожі і розамом, і зовнішнє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Фелікс 26.10.2011 18:33
Малиновський успішно грає роль попа-Гапона і цинічно дурить людей.
Адже всі воровські та антисоціальні рішення Одарича прийняті завдяки активній підтримці першого секретаря міського комітету социків - Олександра Радуцького, так як раніше одностайно підтримувались социками Калашником, Задорожньою, Овчаренком.
А тепер вони виконують замовлення Одарича по імітації імпічменту, знаючи, що Одарич НІКОЛИ не затвердить результати імпічменту, а тим більше, НІКОЛИ не профінансує перевибори. Від чого і тішиться...
В класичнній піар- технології це називається політичний анонізм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100