Депутат-опозиціонер Черкаської міськради Микола Булатецький на сесії 3 листопада вибачився за те, що на попередній сесії звинуватив чеченців у блокуванні входу до адмінбудівлі.

– На минулій сесії блокували вхід у приміщення мені і виборцям. Я казав тоді, що вхід заблокували чеченські бандити. Це викликало непорозуміння в певних колах. Ми звернулися до правоохоронних органів, щоб нам роз’яснили, хто блокував вхід. Міліція сказала, що чеченці участі в блокуванні не брали. Так розуміємо, що це були перевдягнені працівники правоохоронних органів. Тож я прошу вибачення. Думаю, що чеченці тут ні до чого. Більш того, я переконаний, що вони б не захищали злочинну владу, – сказав під час виступу Микола Булатецький.

Депутат також звернув увагу присутніх до ситуації, яка виникла в країні. Мовляв, не можна обгороджуватися від людей.

– А виходити і проводити сесію з людьми. Ви слухаєте що вони кажуть на мітингах? Кажуть, що «всіх нада кончать». Адже країною править банда! – наголосив Микола Булатецький.

Нагадаємо, що 20 жовтня молодики характерної зовнішності разом з міліціонерами блокували вхід до обласного Будинку рад, де відбувалася сесія Черкаської міської ради. Під час штовханини травмували бабусю. Обурені діями невідомих молодиків, черкаські опозиціонери звернулися до правоохоронних органів та до влади з вимогою відреагувати на подію. Реакція не забарилася. Губернатор Сергій Тулуб зауважив, що це правильно, коли людей, які хочуть перешкодити роботі сесії, не пускають на засідання. Секретар міськради Віктор Горкун викрутився, що він, мовляв, взагалі не бачив ніяких людей в чорному, які блокували вхід. У міліції ж не змогли пояснити, що за молодики допомагали правоохоронцям відштовхувати пенсіонерів від входу в обласний Будинок рад...

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100