Незважаючи на зламаний минулого тижня сайт та сервіси Держказначейства, всі фахівці Головного управління Державної казначейської служби України у Черкаській області не можуть дати роз’яснень журналістам, яка ситуація з виплатою зарплат бюджетникам.

PM895image002

Жоден робочий телефон управління не відповідає. І лише на приймальні секретар інформує, що керівництво чи то поїхало в справах, чи відсутнє з поважних причин. Інших роз’яснень немає. Журналісти «Прочерку» таки зв’язалися з начальником Головного управління Державної казначейської служби України у Черкаській області Сергієм Никопаненком, але він порадив журналістам читати центральний сайт установи і швидко поклав трубку. Станом на вечір вівторка центральний сайт все ще не завантажувався, тож таке небажання керівника установи пояснити що-небудь громадськості більш ніж дивує.

Нагадаємо, раніше підлеглі Никопаненка були більш коректні. Так, заступник начальника обласного управління держказначейства Світлана Горбул інформувала, що на місцях всі готові приймати платежі і проводити видатки. Аби лиш система працювала…

Світлана Горбул пояснила, що серед платіжних доручень держказначейства соціальні виплати по допомозі родинам з дітьми, виплата зарплат працівникам держустанов тощо.

«За листопад ми встигли 30 числа виплатити практично всім установам кошти. Поки лише малий відсоток установ має заборгованість по зарплатам, бо деякі установи, згідно договору, отримують зарплату 6 грудня, а це певні заклади культури і охорони здоров’я. Сподіваємося, питання вирішиться», – говорила вона ще минулого тижня.

Чи вирішилося питання, невідомо. Але сайт досі не працює і Сергій Никопаненко, очевидно, не вважає за потрібне дати коментар.

Нагадаємо, що за повідомленням прес-служби Міністерства фінансів і Держказначейства України, сайти і сервери були зламані 6 грудня. Поки сторінка Держказначейства за посиланням www.treasury.gov.ua не завантажується.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Vitalii 13.12.2016 21:50
Сайт працює. Посилання завантажується
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Vitalii 13.12.2016 21:06
Все нормально завантажується. Ось інформація на сайті http://www.treasury.gov.ua/main/uk/publish/article/345043;jsessionid=A8ACB85BC2595717B6CC1C5B22956CC3
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Голос народу 13.12.2016 19:56
Так, наші держиморди тільки і вміють по нехлюйські відноситись до людей. Плювати вони хотіли на Закони України "Про звернення громадян", "Про інформацію" тощо. Повинна бути жорстка відповідальніст ь за порушення законів, а не безкарність чиновників, яка на жаль сьогодні процвітає. Чиновник будь-якого рангу повинен знати і чітко усвідомлювати, що вся його діяльність направлена лише на одне - служити на благо людей, благо всього українського народу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100