реклама

реклама

Відсьогодні у Черкасах знову заборонено продавати алкоголь і тютюн у нічний час. Про свою невеличку перемогу в «алкогольному» протистоянні звітує у своєму блозі міський голова Черкас Сергій Одарич.

«У попередньому пості писав, що група підприємців намагається у судовому порядку відмінити рішення міськради «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та тютюнових виробів на території м. Черкаси».

Взагалі таких позовів було два. Перший – від підприємця, котра має мережу кіосків, через які реалізує пиво та тютюнові вироби. Вона вимагала відмінити повністю усе рішення. Другий – від власників кількох магазинів та супермаркетів. Вони вимагали відмінити лише один з пунктів рішення міської ради, що стосувався заборони продажу алкоголю та тютюну в закладах торгівлі.

1 листопада за клопотанням власників магазинів і супермаркетів Соснівський районний суд виніс ухвалу, якою призупинялася дія одного з пунктів рішення міської ради. Таким чином у Черкасах дозволили продавати алкоголь і тютюн в магазинах у нічний час. Найцікавіше те, що копією цієї ухвали були «озброєні» усі заклади торгівлі тих підприємців, що позивалися проти міської влади. До мерії оригінал ухвали не надходив. Тож міськвиконком звернувся до Соснівського районного суду із заявою про скасування заходів забезпечення позову. І суд ухвалив рішення на користь міської влади. Продавати алкоголь і тютюн у Черкасах у нічний час знову заборонено», – констатує міський голова Черкас.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 sergo 15.11.2011 22:42
наверно в городе кроме этой все проблемы решил.ну просто молодец!а свинья и после 22 грязь везде найдет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Рука руку миє..... 14.11.2011 11:54
Лисак это кум пана Д***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Небайдужий 14.11.2011 10:28
Цитую Круть:
Лисак впав на ***** :-*


Це й добре, - досить травити дітей через свої ларьки (в супермаркетах хоч документи повсякчас перевіряють), а то йому та його неадекватній мамі, крім бабла - все по барабану...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Олег 13.11.2011 23:10
Вибачте що не по темі але
http://nashigroshi.org/2011/11/13/vsejidni-karasi-v-cherkaskij-vodi/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Круть 11.11.2011 17:39
Лисак впав на ***** :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100