реклама

реклама

Жителі Христинівки бояться відпочивати в караоке-барі «Йо-Майо», адже в будь-який момент вони можуть стати жертвами місцевої банди, яка не боїться ні охорони закладу ні поліції. За словами потерпілих, очолює її брат мера міста - Василь Наконечний, який підозрювався у вбивстві двох людей. Останній розбій трапився 14 січня, жертвами побиття стали працівники закладу, відвідувачі та поліція.Про це інформує "Вечірня Умань".

Поліція на місце подій прибула за 5 хвилин, та навіть люди у формі не вгамували чоловіків. За словами працівника поліції Сергія Шумко, вся агресія перекинулась на них. Василь, зі своїми друзями, почав обзивати правоохоронців, погрожувати розправою над рідними, а Сергія вдарив в груди. Щоб одягнути на молодиків наручники довелося визкликати підмогу. На місце подій прибув заступник поліції Христинівки та мер міста Микола Наконечний.

«Після того як Василь вдарив мене в гуди, ми виклинали підмогу. Слідом за патрульними приїхав і мер міста. Микола Наконечний, не розібравшись в ситуації, почав обзивати поліцію хабарниками, сверджуючи, що його брат чесний громадянин якого ми безпідставно затримуємо,» - розповідає старший лейтенант христивівської поліції Сергій Шумко.

Розбірки між поліцією, молодиками і мером міста продовжились у відділку, за словами потерпілого Сергія, саме в кабінеті начальника поліції він наткувся на кулаки від мера міста.

«Микола Наконечний обізвзав мене мраззю, плюнув в обличчя та вдарив потилицю. Подальший розвиток конфлікту попередив начальник поліції, та інші працівники, що знаходились в кабінеті,» - зазначає полісмен Сергій.

В свою чергу, мер міста Христинівки Микола Наконечний, запевняє, що працівника поліції він не обзивав і не бив. А з приводу конфліктної ситуації з братом коментарів не дає, адже слідство ще триває.

Як зазначала у коментарі «Прочерку» речник Уманського відділу поліції ГУНП у Черкаській області Леся Усенко, всі факти, які зафіксовані у відео, зареєстровані Христинівським районним відділенням поліції. У зв’язку зі спричиненням тілесних ушкоджень жінці та непокорою працівникам поліції відкрито кримінальні провадження за ст. 342 (ч.2) та ст. 345 (ч.2) Кримінального кодексу України.

– Наразі триває досудове розслідування, проводяться відповідні слідчі дії, – зазначила пані Леся. Вона також додала, що при зборі доказової бази можлива перекваліфікація злочину на більш тяжкий.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #6 125 04.02.2017 11:56
У цього мера чітко виражені ознаки скотини............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Антон 03.02.2017 16:01
Шановні пане Лютий, громадські активісти - підключайтесь. Випадок кричущий і зрозумілий. Там у Христинівці, дійсно правовий безпредел і мер із своєю бандою залякав усе місто і творять безпредел. А цей поліцейський - справжня Людина, треба його підтримати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Толян 03.02.2017 13:53
Сердюка на них не хватає, жаль рано йому підрізали крила...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Водолаз 03.02.2017 12:46
Меру Христинівки треба чекати Автомайдан, нехай думає куди тікати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Сидоров 03.02.2017 12:44
Мафія, що у Черкасах,що у Христинівці, Бандити , одне слово. А влада виходить , також бандитська, якщо допускає отаке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 депутат 03.02.2017 12:38
Істинне обличчя влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100