8 квітня у  Черкаському державному бізнес-коледжі відбудеться  семінар, що відкриє черкаським підприємцям нові можливості – ефективної роботи на міжнародних ринках.

Це буде насичений 4-годинний інтенсив, під час якого експерти ринку поділяться інформацією про нові можливості для міжнародної торгівлі. А саме - презентації робочих інструментів для запуску експорту у форматі інтернет-торгівлі,     обговорення юридичних, фінансових, логістичних та маркетингових деталей. Захід є частиною освітнього проекту E-Export School від Укрпошти, який допомагає українським виробникам вийти на глобальний міжнародний ринок.

Експерти від Укрпошти, Partner Trade та DHL Express Ukraine - з Києва, Дніпра та Одеси - розкажуть про експорт у форматі e-commerce та його основні бізнес-моделі, вибір цільового ринку, організацію експорту у будь-яку точку світу, поштовий та експрес-формат експорту й імпорту, митне оформлення та експорт на базі аутсорсингових фулфілмент-складів.

Захід відбудеться 8 квітня у  Черкаському державному бізнес-коледжі (вул. Чорновола, 243), о 11:00 - 15:00.

Обов’язкова попередня реєстрація учасників - за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcF2S2Kbt7-kuDS2AIixq9RP4lV9G_-MEyNdG1sxRPNPKM2Q/viewform?c=0&w=1

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100