реклама

реклама

У групі «Стасик, живи!», що «ВКонтакті», з’явилися новини із Стамбула про стан здоров’я Стасика Лисенка. Нагадаємо: щоб 4-річного хлопчика з Катеринополя, який мав пухлину в головному мозку, прооперували в Туреччині, кошти збирала вся Україна.

03052017202450942574 Як повідомляють «Вісті Черкащини», у Стаса, на жаль, діагностували злоякісну пухлину. Але, на щастя, хлопчик у надійних руках професіоналів, поряд з люблячою мамою, і за нього моляться сотні небайдужих людей.

«Дорогі наші чарівники! − пишуть модератори групи. − На сьогодні Стасику турецькими лікарями після проведення гістології, біопсії пухлини, узятої після операції, поставлено діагноз анапластична астроцитома 3 ступеня.

Стасик уже перейшов до етапу прийому радіо- і хіміотерапій. Загальний стан Стаса стабільний, що не може не радувати. Звичайно, є ускладнення після операції, але з ними намагаємося " воювати", робимо все, щоб Стасик став таким, як раніше.

Подальші дії, перспективи, прогнози робитимуться лікарями після проведення терапій.

Величезне спасибі, що цікавитеся, молитеся і переживаєте за нашого Стасика! Ваша підтримка дуже важлива для нас!!! Будемо намагатися максимально інформувати Вас про наші успіхи!!!»

Тетяна Івашкевич

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100