Представники громадської організації «Нова енергія» проведе для містян семінар щодо посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні.

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.

Семінар розрахований на місцевих мешканців, активістів, представників органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, ЗМІ та експертів. Його організаторами виступила  громадська організація «НОВА Енергія» за підтримки Канівської міської ради. Захід пройде 10-го травня о 14.00 в сесійній залі Будинку Рад.

Відповідний семінар буде організований в рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Під час його проведення організатори планують обговорити питання щодо посилення практики участі громадян у бюджетному процесі за рахунок використання сучасного елементу демократичного управління – бюджету участі.Організаторами заходу виступила.

Реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що у Каневі презентували платформу для електронної системи голосування «Громадський проект».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100