реклама

реклама

Цього тижня відбудеться третє засідання сесії сільської ради, на якому місцеві депутати голосуватимуть за допомогою системи «Рада». У сільській раді кажуть, що депутатське голосування стало динамічнішим, продуктивнішим і менш виснажливим, пишуть "Сільські обрії".

6f09fa9c4773d7976c7311cc7936300c_L

-  Ми розглядали кілька варіантів, в тому числі і голосування за допомогою планшетів, проте вирішили зупинитися саме на цій системі, - зауважує сільський голова Володимир Міцук. – На черзі – підключення до мережі Інтернет, аби жителі нашої громади могли слідкувати за сесійними засіданнями он-лайн.

До речі, вже понад рік, як громада видає свою газету «Вісник Білозірської громади», де щомісяця інформують жителів про події, прийняті сесійні рішення, а також рішення, які потребують громадського обговорення.

-  Якщо люди читають газету, то у них виникає менше питань до сільського голови та адміністративного апарату про його діяльність. Вони всю інформацію візьмуть звідти, - переконаний сільський голова.

Окрім того, раз на тиждень по дротовому радіо в ефірі озвучуються місцеві новини, заходи, які відбуваються в селах громади. Для цього мають дві радіоточки, на черзі – встановлення ще трьох, де вціліло дротове радіо.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 петро 31.05.2017 18:52
грошей нема куди дівать ,близько 100 тис грн на 20 депутатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100