реклама

реклама

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наклала штрафні санкції на приватне підприємство «Центр-Монтаж-Енерго» заподання інформації в неповному обсязі територіальному відділенню.

index2

Згідно положень норм чинного законодавства територіальне відділення Антимонопольного комітету України у межах наданих йому повноважень має право витребувати у суб’єкта господарювання відповідну інформацію, необхідну для проведення дослідження, а  суб’єкт господарювання, у свою чергу, зобов’язаний надавати таку інформацію у встановлені строки.

Відповідно до пункту 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» порушенням законодавства про захист економічної конкуренції є подання інформації в неповному обсязі  на вимогу голови територіального відділення Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

Подання інформації в неповному обсязі ПП «Центр-Монтаж-Енерго» створило перешкоди для здійснення територіальним відділенням державного контролю за додержанням законодавства про  захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель при проведенні у вересні 2016 року відділом житлово-комунального господарства Уманської міської ради процедури відкритих торгів по реконструкції скверу імені Тараса Шевченка м. Умань (Черкаська область), одним із учасників якої  було Підприємство. Про це інформує прес-служба АМКУ.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Здивували 22.06.2017 11:30
У прес-служби ОДА через раз не можна добитися інформації - і штрафів ніяких. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Думка 22.06.2017 11:27
Антимонопольне законодавство України є недолугим та дискримінаційни м по відношенню до суб'єктів господарювання. Ви можете уявити, що за неповну, несвоєчасну відповідь на запит АМК України штрафні санкції сягають десятків тисяч гривнів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100