реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України у діях виконавчого комітету Золотоніської міської ради виявило ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як встановило Відділення, виконавчим комітетом Золотоніської міської ради було укладено договір на надання послуг з вивезення побутових відходів у м. Золотоноша  з КП «Міський водоканал» на строк, що не відповідає вимогам законодавства, та внаслідок чого своєчасно не було  проведено новий конкурс з визначення виконавця зазначених послуг.

Такі дії органу місцевого самоврядування містили ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції та могли призвести до недопущення конкуренції на ринку послуг з вивезення побутових відходів.

У зв’язку з цим, адміністративною колегією територіального відділення виконавчому комітету Золотоніської міської ради було надано обов’язкові для розгляду рекомендації.

На виконання рекомендацій адміністративної колегії обласного територіального відділення виконавчим комітетом Золотоніської міської ради проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у м. Золотоноша та укладено договір з переможцем конкурсу у відповідності до чинного законодавства.

Про це інформує прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100