реклама

реклама

Бездіяльність виконавчого комітету Чигиринської міської ради щодо визначення виконавця послуг без проведення конкурсу містила ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як встановило Відділення, виконавчим комітетом Чигиринської міської ради не було визначено виконавця послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах.

1108780

Зазначені послуги надавалися суб’єктом господарювання, який не було визначено у встановленому законодавством порядку, а саме, без проведення виконавчим комітетом Чигиринської міської ради конкурсу на надання цих послуг.

Така бездіяльність органу місцевого самоврядування містила ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції та могла призвести до недопущення конкуренції на ринку вивезення побутових відходів.

У зв’язку з цим, адміністративною колегією територіального відділення виконавчому комітету Чигиринської міської ради було надано обов’язкові для розгляду рекомендації.

На виконання рекомендацій адміністративної колегії обласного територіального відділення виконавчим комітетом Чигиринської міської ради проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у м. Чигирин.

Про це інформує прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100