реклама

реклама

В Україні триває відбір телеканалу «1+1», в межах якого стане відомо, хто візьме участь в оновленому проекті «Танці з зірками».

kholodenko-fullw

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу.

Відбір проходить у формі «викликів». Відомий український психолог та учасник популярних телепередач Наталя Холоденко (родом із Черкас) прийняла виклик (#танціззіркамиchallenge) від актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва та поділилась, що має серйозні наміри щодо участі в проекті:

– Я приймаю #танціззіркамиchallenge від Ахтема Сеітаблаєва. Зізнаюсь, що ніколи не танцювала, але спробую свої сили на головному паркеті країни. Мені здається, що це найбільш божевільне рішення у моєму житті, але я сподіваюсь на вашу підтримку! – сказала психолог.

Наталя Холоденко кинула виклик відомій співачці Камалії. Чи прийме його артистка, Україна дізнається незабаром.

Узяти участь у відборі можуть усі охочі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до викликів. Автору найкращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

На головній сцені країни свої сили спробують ведучий подорожнього шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв та психолог Наталя Холоденко.

Одним із членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар, а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара – досі є таємницею. Ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Фото: холоденко.укр

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Психологи з зірками 24.07.2017 20:34
Правильно зробила, бо психологів у Черкасах - вже по 10 штук на кожного потенційного клієнта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100