реклама

реклама

Депутати Кам’янської районної ради проголосували за звернення до Президента, Верховної Ради та її профільного комітету, Прем’єр-міністра, Кабміну, Міністерства охорони здоров’я України, до Черкаської обласної ради. Основна думка звернення – районна рада проти входження Кам’янської центральної районної лікарні до Шевченківського госпітального округу з центром у Смілі.

big_6085_116034or Текст документу опублікувала онлайн-газета Новини Черкас.

Депутати вказують на те, що Кам’янський район займає вигідне географічне розташування, на території району проходить автодорога державного та обласного значення та залізнична колія Київ-Знам’янка-Дніпропетровськ-Донецьк, які здійснюють транспортне сполучення із сусідніми обласними та районними центрами, а Кам’янська центральна районна лікарня є одним із потужних закладів охорони здоров’я у Черкаській області, має відповідну матеріально-технічну базу, забезпечена кваліфікованим кадровим потенціалом.

З метою збереження інфраструктури Кам’янської ЦРЛ районна рада 23 травня 2017 року висловила побажання щодо входження Кам’янської ЦРЛ до Черкаського госпітального округу.

«На жаль, із громадою району не було обговорено питання про входження Кам’янської ЦРЛ до Шевченківського госпітального округу», – дорікнули депутати райради Кабмінові.

«Вважаємо недоцільним входження Кам’янської центральної районної лікарні до Шевченківського госпітального округу. Внаслідок цього лікарня в м. Кам’янці може бути реорганізована в лікарню планового лікування, що в свою чергу призведе до зменшення переліку надання медичних послуг та погіршення доступу жителів району, зокрема віддалених сіл Катеринівки, Лубенців, Куликівки, Радиванівки, Коханівки, до вторинного рівня медичної допомоги, особливо в екстрених випадках та надання медичних послуг в цілому», – наголошено у зверненні.

Депутати райради просять керівництво держави врахувати пропозицію жителів району і віднести Кам’янську центральну районну лікарню до складу Черкаського госпітального округу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 депутат 30.07.2017 09:04
То хто проти, депутати, чи громада, адже в наш час це різні речі депутати самі по собі,а громада як буде. Зараз частина жителів Кам*янського району і так за медичною допомогою звертається в Смілу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 29.07.2017 23:52
Це називається, а баба Яга проти.Нічого не маю проти фахового рівня Камянської ЦРЛ, але лікуватися в єкстренних випадках,їздять у Смілу або Черкаси.І дешевше у цілому виходить і надійніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100