реклама

реклама

index Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала бездіяльність виконавчого комітету Золотоніської міської ради порушенням законодавства про захист економічної конкуренції

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування не переглядалися норми надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог чинного законодавства.

Враховуючи, що не здійснення перегляду зазначених норм може призвести до стягнення підприємствами, які надають послуги з вивезення побутових відходів, необгрунтованої плати за надані послуги, Відділення зобов'язало виконавчий комітет переглянути норми надання послуг з вивезення побутових відходів.

На виконання рекомендацій, виконавчим комітетом Золотоніської  міської ради затверджено норми утворення твердих побутових відходів по місту Золотоноша.

Про це інформує прес-служба Черкаського обласного тервідділення АМКУ

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 ЧеркАСець 06.09.2017 09:55
а найцікавіше буде те, що ці норми явно будуть "змінені" (а значить апріорі збільшені), тому, шановні жителі Золотоноші, готуйтесь до збільшення плати за вивезення сміття.
Такого роду суха статистика в роботі органу влади і без уточнень з боку ЗМІ. того ж "Прочерку", читати не дуже то цікаво, або просто одразу думаєш про погане...
хоча, може, тарифи взагалі не були нічим обгрунтовні, і дуже малоймовірно, що вони будуть знижені...
Дякуємо АМКУ за виконану роботу!!! Чекаємо авторську інформацію від Прочерку (у продовження до теми)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Сидоров. 19.08.2017 09:13
Тю, а я думав що це Черкаський виконком. А це Золотоноша.То що можна сказати про Черкаси?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100