30 вересня 2017 року в Каневі Черкаської области відбулися заходи зі вшанування героя московсько-української війни, депутата Черкаської облради від ВО «Свобода» Анатолія Чупилки, який загинув під час оборони Донецького аеропорту.

Свободівці біля могили Анатолія Чупилки

На честь загиблого побратима націоналісти організували легкоатлетичний забіг імені Анатолія Чупилки. Орім того, в читальному залі міської бібліотеки імені Тараса Шевченка (вул. Шевченка, б. 47) за участі заступника Голови ВО «Свобода» з питань політичної освіти Юрія Сиротюка відбулася презентація брошури про Анатолія Чупилку «Він Жив. Він Житиме Вічно».

До вшанування Анатолія Чупилки в Каневі долучився також і лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Разом із побратимами очільник націоналістів відвідав могилу героя, де вклонився його світлій пам'яті.

Увечері цього ж дня на облаштованому свободівцями літньому кінотеатрі лідер ВО «Свобода» поспілкувався з канівчанами. Олег Тягнибок закликав громаду не лише пам'ятати чин Анатолія Чупилки, а й втілювати в життя його ініціативи.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100