реклама

реклама

Стало відомо, що «1+1» почав роботу над другим сезоном проекту «Інспектор. Міста». Нагадаємо, перший сезон програми ще на етапі зйомок викликав значний резонанс серед представників ЗМІ, міської влади та громадськості. У новому сезоні перевіряти міста буде ведучий «Євробачення 2017» Володимир Остапчук, родом із Умані.

5f2f48c15111d325586e4dd06d8c39b2

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу.

«Ми вважаємо, що Володимир Остапчук – приклад українця майбутнього, який живе згідно з європейськими цінностями. Він вірить в нашу країну і хоче її відбудовувати разом з іншими українцями. У Володимира загострене почуття справедливості, але в той же час, він розуміє, що людям потрібно давати шанс», – говорить головний продюсер розважальних програм Ольга Слісаренко.

У програмі телеведучий проведе інспекції українських міст і оцінить рівень комфорту життя простих українців у кожному з них. Інспекції будуть проводитися за шістьма критеріями. Крім уже традиційних – медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, – ведучий також оцінить сферу послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість населення в містах.

«Україна – дуже перспективна країна, де живуть діяльні, креативні і талановиті люди. Я впевнений в її щасливому майбутньому, тому, будучи резидентом Канади, я живу тут. Але українці заслуговують жити за європейськими стандартами якості вже зараз. За допомогою нашого проекту ми будемо підвищувати ці стандарти і мотивувати людей ставати кращими», – каже Володимир.

Метою проекту «Інспектор. Міста» є поліпшення життя населення і підвищення рівня обслуговування в пологових будинках, супермаркетах, школах, дитячих садах та інших громадських закладах країни. Підкреслюючи переваги кожної з установ, даючи корисні поради і вказуючи на помилки в роботі, Володимир Остапчук стимулюватиме працівників медицини, освіти, громадського харчування, транспорту та інших сфер до більш відповідального ставлення до своїх обов'язків і підвищення якості послуг, що надаються простим українцям.

Заклади, які зможуть продемонструвати високий рівень послуг, отримають від ведучого звання «Гордість міста». Установи, чиї послуги не відповідають стандартам якості, будуть відзначені табличкою «Ганьба міста».

Інспекції проводитимуться як у великих обласних центрах, так і в невеликих містечках в різних куточках країни. Виробництвом проекту «Інспектор. Міста» займається «Pilot Studio». Проект вийде в ефір на «1+1» в 2018 році.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 & 21.11.2017 10:11
Залізяка, терміново перебазарь з Цебрієм – мером Умані, щоб новий інспектор «случайно» не змінив вердикт Фреймутихи по Черкасах! Отак воно – умаслюєш одну, а потім якісь гади змінюють розклади і в тебе чесно придбану табличку можуть відібрати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100